17 Φεβρουαρίου 2021

Πώληση οικοπέδου μπροστά στην Λίμνη "ΠΝΙΓΟΥΡΑ" στο Λιβάδι Παρνασσού.



Αράχοβα-Λιβάδι - Βοιωτίας, προς πώληση αγροτεμάχιο επιφάνειας 7.113,15 τμ., εκτός σχεδίου πόλης στη θέση «Πνιγούρα Παρνασσού», περιοχή «Καταβόθρα», με πρόσβαση από δρόμο που φτάνει έως την ιδιοκτησία . 

Το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, χαρακτηρισμένο ως μη δασικό με έγκριση Δασαρχείου και δύναται να οικοδομηθούν σε αυτό έως 250 τμ. σε έως δυο ορόφους με μέγιστο ύψος 7,50 μ. για χρήση κατοικίας ενώ για ξενοδοχειακή μονάδα οικοδομούνται έως 1.400 τμ. 

Βρίσκεται σε μια περιοχή απαράμιλλου φυσικού κάλλους, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Έχει μοναδική θέα στον Παρνασσό καθώς και στη λίμνη Πνιγούρα, μια μαγική εικόνα που εμφανίζεται στο τέλος του χειμώνα – αρχές άνοιξης, για να εξαφανιστεί το καλοκαίρι, καθώς σχηματίζεται από τις βροχές και το λιώσιμο του χιονιού. 

Η λίμνη έχει μικρό βάθος, κάνει το τοπίο ειδυλλιακό και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν κανό αλλά και πεζοπορία - ποδηλασία γύρω από αυτή. Επίσης, στα όρια των νομών Φωκίδας και Βοιωτίας, μεταξύ Αράχωβας, Δελφών και Επτάλοφου, ιδρύθηκε ο Εθνικός Δρυμός Παρνασσού. 

Στον άμεσο περίγυρο του Δρυμού υπάρχουν αξιόλογοι αρχαιολογικοί χώροι και χιονοδρομικά κέντρα. Η ευρύτερη περιοχή συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο καθώς αποτελεί ένα από τα ομορφότερα χειμερινά θέρετρα της Ελλάδας σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα . 

Τιμή πώλησης: 130.000€ (K38)

https://www.spitogatos.gr/aggelia/1310788444

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin