23 Φεβρουαρίου 2021

Επιστολή Σταθά για την επικείμενη λειτουργία του Χιονοδρομικού Παρνασσού

23-02-2021


ΠΡΟΣ:

κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργό Οικονομικών

κ. Νίκο Χαρδαλιά, Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, Υφυπουργό για Θέματα Αθλητισμού


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

κ. Γιώργο Μαυρωτά, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

κ. Αντώνη Μπέζα, Πρόεδρο Δ.Σ. της ΕΤ.Α.Δ.

Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων

κα. Γεωργία Παπαστάθη, Πρόεδρο Σωματείου Εργαζομένων Χ.Κ.Π.



Θέμα: « Έναρξη λειτουργίας Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για αθλητές».


Αγαπητοί υπουργοί,

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,


Μετά και την ανάρτηση της Κοινής Υπουργικής Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 10969/2021 στο ΦΕΚ 648/Β/20-2-2021, στο οποίο περιγράφεται η έναρξη λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων, θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας τα εξής:

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές χιονοδρόμους, τόσο από πλευράς συντήρησης των εγκαταστάσεων, όσο κι από πλευράς του απαραίτητου ειδικού τεχνικού προσωπικού που εξασφαλίζει την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του. Αυτό καθιστά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το πιο οργανωμένο  κέντρο χιονοδρομίας στην Ελλάδα από άποψη υποδομών, ασφάλειας και προσβασιμότητας.

Επιπροσθέτως, η καλή επιδημιολογική  εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, καθώς και οι άλλοι παραπαρνάσσιοι δήμοι Αμφίκλειας - Ελάτειας και Δελφών, αποδεικνύει ότι οι επαγγελματίες μας τηρούν στο έπακρο τα υγιειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Για όλα τα παραπάνω, σας καλούμε σε συνεργασία με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.) και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.) να ανοίξει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για τους αθλητές χιονοδρομίας.


Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας




Ιωάννης Σταθάς


Υ.Γ. : Την οικονομική δαπάνη του ιατρού και του ασθενοφόρου θα τα αναλάβει ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κατά τις ημέρες λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για τους αθλητές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin