8 Φεβρουαρίου 2021

Μια Αραχωβίτισσα δείχνει τον δρόμο στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.

 Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο πρόβλημα που δεν λύνεται στην Αράχωβα , εδώ και πολλά χρόνια, μη υπάρχοντας μια πολιτική βούληση από τους τοπικούς άρχοντες για οριστική λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα παρά τα όποια κονδύλια για τροφές και ιατρική φροντίδα εκταμιεύουν. 

Σε αντίθεση όμως με τους αιρετούς, αρκετοί φιλόζωοι , πράττουν τα μέγιστα   , με μοναδικό τους κίνητρο , την αγάπη τους για τα τετράποδα. 

Και για να έλθουμε στην σημερινή μας αναφορά , έπειτα από πληροφορίες , εντοπίσαμε σε περιοχή της     Αράχωβας, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ,στον οποίο φιλοξενούνται 12 σκυλιά .




Χωρίς να είμαστε ειδικοί , προσέξαμε ότι υπάρχει μια καλοστημένη και καθαρή εγκατάσταση , στην οποία τα σκυλιά είναι σε χώρο ελεγχόμενο με την απλή και  απαραίτητη υποδομή που χρειάζονται για να φιλοξενηθούν εκεί. Δεν μιλάμε για κάποια τεράστια έκταση από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες. 

Η όλη αυτή κίνηση ,  χρεώνεται στην κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ και σε άτομα που την βοηθούν καθώς και στο άτομο που της παρεχώρησε για τον συγκεκριμένο λόγο αυτόν , την έκταση. 

Και σε προηγούμενες αναρτήσεις έχουμε αναφερθεί για το έργο της , όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Εφόσον λοιπόν 2-3 άτομα με δικά τους έξοδα έχουν καταφέρει τα μέγιστα , άραγε μήπως ο ΔΗΜΟΣ ΔΑΑ , εφαρμόσει και αυτός την ίδια τακτική ; Χωράφια υπάρχουν αλλά και τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν , δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικά για μια παρόμοια  εγκατάσταση στην οποία θα πρέπει να φιλοξενηθούν γύρω στα 140 αδέσποτα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Αράχωβας.

Και για να αναφερθούμε και αντικειμενικά, κινήσεις είχαν γίνει και επί θητείας Γεωργακού αλλά το όλο εγχείρημα κόλλησε...

Μάλλον ήρθε η ώρα το θέμα να λυθεί δια παντός , έστω και με ανεπίσημες κινήσεις όπως άλλωστε έχει λυθεί και στο Δίστομο.


Το θέμα θα το παρακολουθούμε όπως πάντα άλλωστε. 


Υ.Γ. Η κυρία Γεωργία Γρανιτσιώτη μας επισήμανε τα εξής :



εμεις οι 2 -3 σας ευχαριστουμε πολυ για την αναρτηση και το ενδιαφερον σας ! οσοι πιστοι προσελθετε εχω να προσθεσω μια και που μας δινεται η ευκαιρια χερια παντα χρειαζονται και αγαπη πολυ αγαπη την οποια σημειωτεον την παιρνει κανεις 10πλασια πισω απο αυτα τα πλασματα! ναι ο αγωνας τεραστιος γιατι δεν φτανει ο εθελοντης χρειαζεται και η κατανοηση του προβληματος απο ολους τους παραγοντες κτηνοτροφους , δημοτικες αρχες ,και δημοτες και πανω απο ολα συνεργασια μεταξυ ολων. Τελος δεν μπορω να μην αναφερω κατι που φαινεται οτι δεν ειναι γνωστο και οφειλω να το καταθεσω εδω : τα εξοδα της περιφραξης αλλα και καποια απο τα σκυλοσπιτακια ειναι ειναι με εξοδα του δημου αυτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin