6 Δεκεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας






Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα - Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας. 


Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού! 


Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες - blog, για έναν ή περισσότερους κακοποιητές τον/τους οποίο/ους εννοείται, ότι αν γνωρίζαμε θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!


Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία! 


Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είμαστε αποδέκτες εκατοντάδων παρατειμένων σκυλιών από τους ζωόφιλους επισκέπτες της Αράχωβας, τα οποία φροντίζουμε με συμμετοχή του Δήμου και των κατοίκων!


Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί ο δράστης άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!


Με εκτίμηση

Καλούσα Ναυπακτίτου

Πρόεδρος Ξενοδόχων και 

Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας

1 σχόλιο:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin