15 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση από το Ε. Κ. Λ. για τις 70 οικογένειες που έμειναν στον δρόμο





                                           ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

   Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλει την Διοίκηση της εταιρείας PIPE LIFE για την αιφνιδιαστική και απαράδεκτη ανακοίνωση κλεισίματος του εργοστασίου της στην Θήβα που «θα αφήσει στον δρόμο» 70 οικογένειες.

Το πρωί της Δευτέρας 8 Φλεβάρη, η Διοίκηση του εργοστασίου της PIPE LIFE, ενημέρωσε τους εργαζομένους της για το κλείσιμο του εργοστασίου στην Θήβα, χωρίς τίποτα από τα οικονομικά αποτελέσματά της να το δικαιολογεί. Έτσι χωρίς να υπολογίσει τις μεγάλες θυσίες που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει οι εργαζόμενοι, τους πετά στο δρόμο. 

 Ο εμπαιγμός προς τους εργαζόμενους,  ξεπέρασε κάθε όριο όταν ενημερώθηκαν από την εταιρεία πώς θα λάβουν το νόμιμο ποσό της αποζημίωσης και πως μέσω συμβουλευτικής εταιρείας θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν βιογραφικά για να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Οι εργαζόμενοι δεν ενδιαφέρονται για τη «συμπάθεια» της Διοίκησης της πολυεθνικής, αλλά θέλουν δουλειά για να μπορούν με αξιοπρέπεια να ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους. 

Στεκόμαστε  στο πλευρό των εργαζομένων της PIPE LIFE και στηρίζουμε τις ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Θήβας, που μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων προσπαθούν να αποτρέψουν το κλείσιμο της επιχείρησης.

                                          Για       το       Δ.Σ. 

                                         

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ


                                                             

            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin