19 Μαΐου 2019

Λάμπρος Ρόδης: Αποφασισμένος να εκπροσωπήσει τους Βοιωτούς και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας





Μετά από τρεις συνεχόμενες θητείες στο Δήμο Ορχομενού - ως Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου- ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ενότητα Βοιωτίας με τον Συνδυασμό «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Φάνη Σπανό.

«Για τη γη και τους ανθρώπους της», αεικίνητος, με προτάσεις και άποψη, ο κ. Ρόδης ζητά τον ένα από τους τρεις σταυρούς που έχουμε στις περιφερειακές εκλογές , αποφασισμένος να εκπροσωπήσει τους Βοιωτούς και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της επόμενης 4ετίας. Για να τον γνωρίσετε καλύτερα...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ορχομενό, στη γη των Μινυών, στην Παναγιοφρούρητη πόλη της Βοιωτίας.Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ορχομενού και σπούδασα Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στην Αθήνα.

Επιπλέον απέκτησα Diploma in Management Studies από το Nottingham Trent University. Είμαι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου, μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ και βραβευμένος με την τιμητική διάκριση για τον Περιφερειακό Τύπο το 2018 από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση.

Είμαι παντρεμένος με την Φανή Πανταζή, Οικονομική Διπλωμάτη στο Υπουργείο Εξωτερικών, με καταγωγή από τη Λιβαδειά και την Ξηρονομή Βοιωτίας και έχουμε αποκτήσει δύο γιους. Έχω εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε ημερήσιες πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες, στην τηλεόραση, στον τοπικό και περιφερειακό Τύπο.

Το 2009 ίδρυσα την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα για τον Ορχομενό και τη Στερεά Ελλάδα «ORCHOMENOS PRESS» με σκοπό η τοπική μου κοινωνία να έχει «τη δική της φωνή». Από το 2011 διευθύνω την εβδομαδιαία περιφερειακή εφημερίδα «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» με έδρα την Άμφισσα. Παράλληλα είμαι υπεύθυνος των Ειδικών Εκδόσεων στη «Ναυτεμπορική».

Εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Ορχομενού για πρώτη φορά το 2006. Επανεκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος το 2010, με καθήκοντα Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και το 2014 για τρίτη συνεχόμενη φορά, όπου και αναδείχθηκα για δύο θητείες Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού. Είναι υποψήφιος γιατί…

Η τιμητική πρόταση του Φάνη Σπανού να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, μου δίνει τη δυνατότητα να σταθώ δίπλα του ως ένας χρήσιμος συνεργάτης του.

Ζω και δραστηριοποιούμαι στη Στερεά Ελλάδα, καταγράφω και συμμετέχω σε όλα τα σημαντικά της γεγονότα, πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών και μέσα από τη δουλειά μου ενισχύω καθημερινά την περιφερειακή συνείδηση.

Είμαι αποφασισμένος να εκπροσωπήσω τους πολίτες της Βοιωτίας και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, γιατί ξέρω να αγωνίζομαι!

Ένας νέος Στερεοελλαδίτης με εμπειρία, με όρεξη, με όνειρα, με αγάπη για τη γη μας και τους ανθρώπους της.

Εύχομαι και ελπίζω να είμαι και η επιλογή σας. Με εκτίμηση Λάμπρος Αριστ. Ρόδης Δημοσιογράφος – Πρόεδρος ΔΣ Δήμου Ορχομενού Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin