13 Μαΐου 2019

Μήνυμα του Ιωάννη Σύρου για τις επερχόμενες εκλογές

Συμπατριώτες -σσες




Όπως ήδη πληροφορηθήκατε θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σταθά .
Ζητώ την υποστήριξη σας και σε αυτή την προσπάθεια μου η οποία γνώμονα έχει το καλό του τόπου μας .
 Στα 5 χρόνια που πέρασαν προσπάθησα και σαν Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΔΕΤΠΑ αλλά και μετέπειτα σαν Αντιδήμαρχος Αράχωβας να συμβάλλω στη λύση των προβλημάτων του τόπου μας .
Σ αυτή τη προσπάθεια δεν πτοήθηκα ούτε από τα εμπόδια που συνάντησα ούτε από κάποια προσωπικά προβλήματα - ευτυχώς περασμένα - και ήμουνα πάντα στη πρώτη γραμμή.

 Δεν διεκδικώ το αλάθητο και σίγουρα έγιναν και λάθη .

Θέλω να ξέρετε όμως ότι προσπάθησα όσο μπορούσα και δεν ξεχώρισα ποτέ τους δημότες .

Αυτή την προσπάθεια θέλω να μου δώσετε την δύναμη να συνεχίσω και στην ερχόμενη τετραετία .


Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΥΡΟΣ



1 σχόλιο:

  1. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του απερχόμενου και … επόμενου αντιδημάρχου του ΔΑΑ, για τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Και μιας και του συνδυασμού ηγείται πρώην πρόεδρος του ΕΚΛ και ιδιαίτερα ευαίσθητος για τα εργασιακά, τον καλώ να δώσει στην δημοσιότητα τις ΑΠΔ από την επιχείρησή του, ώστε να φανεί πως όλοι οι εργαζόμενοι, συμπατριώτες μας και μη, εργάζονται με όλα τα προβλεπόμενα από την εργατική νομοθεσία (ωράριο, ένσημα, μισθός, πληρωμένες υπερωρίες κτλ κτλ). Όπως ο κομμουνιστής Δήμαρχος σε πόλη της Τουρκίας, όπου και ''έριξε'' τους τοίχους, αναρτώντας ΠΛΗΡΗ οικονομικά στοιχεία του Δήμου στο εξωτερικό του Δημαρχείου.

    Με αυτόν τον τρόπο ο συνδυασμός αφενός θα σταματήσει τις ''κακές΄΄ τις γλώσσες και αφετέρου θα δώσει ένα πρωτοποριακό νόημα στην διαφάνεια.


    Και μιας και αυτό το ΣΚ τα οινοποιεία γιορτάζουν με τον τίτλο ''ανοικτές πόρτες'', η φερόμενη ως νέα δημοτική αρχή, μπορεί να το ονομάσει ''ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΠΔ'' !!!


    Αυτά επί του παρόντος ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin