9 Μαΐου 2019

Ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος διεκδικεί την επανεκλογή του με φόντο το έργο και τις δράσεις του την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο στο Δήμο Δ.Α.Α.



Νέος, καθαρός, δυναμικός, εργασιομανής και πολλά υποσχόμενος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σταθάκαι διεκδικεί την επανεκλογή του με φόντο το έργο και τις δράσεις του την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο.




Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζει και εργάζεται στο Δίστομο, στην εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος (Όμιλος Μυτιληναίος) στον τομέα της Ηλεκτρονικής και της πιστοποίησης ποιότητας. Το 2003 (1999-2003) ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ηλεκτρονική, εργάστηκε στην Αθήνα στην Γαλλική Πολυεθνική SchneiderElectricπάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα για μια Πενταετία και έκτοτε επέστρεψε στην περιοχή και την εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος όπου και εργάζεται έως σήμερα.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Ένωση στην εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος, όπου έχει υπηρετήσει στις θέσεις του Ταμία και του Αντιπροέδρου. Επίσης από τον Μάρτιο του 2019είναιΓενικός Γραμματέας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς. Επιπλέονείναι απόφοιτος (2016-2018) της ακαδημίας εργασίας της ΓΣΕΕ.

Με τον Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας ασχολήθηκε ενεργάαπό το 2014,όταν και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Από την αρχή της θητείας συμμετείχε στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, όλες τις Σχολικές Επιτροπές (Α-βαθμια, Β-βάθμια), την Επιτροπή ΑΠΕ και είχε ενεργό συμμετοχή στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου.

Από το 2017 ανέλαβε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, επίσης του ανατέθηκαν και οι αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Διστόμου.

Έκτοτε έχει μεγάλη συμμετοχή σε έργα όπως η ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου Διστόμου, αντικατάσταση του φωτισμού του Διστόμου, η κατασκευή καταφυγίου ζώων στο Δίστομο, η αντικατάσταση και εκσυγχρονισμός των ψηφιακών αναμεταδοτών λήψης των ψηφιακών καναλιών στο Δίστομο και Στείρι (άμεσα θα γίνει σε Αντίκυρα και Αράχοβα), οι επισκευαστικές εργασίες στα νεκροταφεία Διστόμου και Στειρίου, η ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου Αντίκυρας, αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Αντίκυρας, κατασκευή ελαστικού τάπητα στο νηπιαγωγείο Διστόμου, η ηχητική κάλυψη στο Δίστομο και Στείρι, έχει τοποθετηθεί ήδη μια ράμπα ανάπηρων στην παραλία της Αντίκυρας και το καλοκαίρι θα τοποθετηθεί μια ακόμα στην παραλία Διστόμου, η τοποθέτηση πλωτών εξεδρών στην Παραλία Διστόμου για την εξυπηρέτηση της ομάδας κολύμβησης της περιοχής, η ανακατασκευή δημοτικού γηπέδου Στειρίου, η ανακαίνιση του αρχαιολογικού πάρκου Διστόμου.


Επίσης άμεσα, καθώς έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί, ξεκινάνε δύο ασφαλτοστρώσεις στην Αράχοβα του κεντρικού δρόμου και του περιφερειακού, δύο ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων στην Αράχοβα και στην Αντίκυρα, οι παιδικές χαρές σε όλον τον Δήμο, η ενίσχυση ύδρευσης Διστόμου και Στειρίου, το στέγαστρο στο δημοτικό γήπεδο Αράχοβας και η αλλαγή των προβολέων, η ασφαλτόστρωση δρόμων στο Στείρι, το καταφύγιο ζώων στη Αράχοβα. Ακόμα με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων θα διαμορφωθεί ο εσωτερικός χώρος του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου.

Επίσης έχουν ενταχθεί έργα είτε στο ΕΣΠΑ, είτε στο πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών, και άμεσα θα δημοπρατηθούν. Τα έργα που είναι ήδη ενταγμένα είναι ο Έλεγχος Διαρροών του Δήμου, η αναβάθμιση των αντλιοστασίων ακαθάρτων του Δήμου,GIS, επισκευή των παιδικών σταθμών του Δήμου, η ανακατασκευή της στέγης στο δημοτικό σχολείο Αράχοβας, η αγορά οχημάτων και επίκειται η ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων του Διστόμου, καθώς και η ανακατασκευή του κτηρίου της Τεχνική Υπηρεσίας του Δήμο (θα στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και οι φορείς της περιοχής). Τέλος ενταγμένο έργο στο ΠΔΕ μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος είναι η δεύτερη φάση του Φωτισμού του Διστόμου. Συνολικά τα ενταγμένα έργα ανέρχονται στο 5 εκ. Ευρώ.



Τέλος, με πολύ προσωπική εργασία και σε συνεργασία με του συλλόγους και τους φορείςτου Διστόμου συνεχίστηκε το υψηλό επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Διστόμου.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Αγγελόπουλο και καλή συνέχεια στο έργο του εφόσον εκλεγεί. Πιστεύουμε πως τέτοιους Ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά

Από orhomenos press και Λάμπρο Ρόδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin