28 Μαΐου 2019

Eκπομπές σε Γαλλία και Εσθονία προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας και της Αράχωβας





Δύο ξένες τηλεοπτικές παραγωγές θα προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας σε Γαλλία και Εσθονία. Ο σχεδιασμός και η διοργάνωση των ταξιδιών αυτών με την υποστήριξη του ΕΟΤ εντάσσονται στην πολιτική εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την προσέλκυση παραγωγών του εξωτερικού, που αποτελούν άμεση, διαρκή και αποτελεσματική διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό στις ξένες αγορές.


Συγκεκριμένα:


Η ιδιαίτερα δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή του France 5 «Echappées Belles» θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Μακεδονία και την Κεντρική Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται για μια δράση που διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας και αφορά σε παραγωγή διάρκειας 90 λεπτών. Η πρώτη προβολή της εκπομπής γίνεται Σάββατο βράδυ και παίζει σε επανάληψη το πρωί της Κυριακής. Η τηλεθέαση των δύο προβολών αγγίζει το 1,5 εκατ. τηλεθεατές. Η εξαμελής αποστολή θα μεταβεί στις περιοχές της Μακεδονίας και της Κεντρικής Ελλάδας και θα εστιάσει τόσο στον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο των εν λόγω περιοχών καθώς και στην τοπική γαστρονομία και σε πορτρέτα κατοίκων. H εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.


Η ταξιδιωτική εκπομπή «Travel with me» του Κρατικού Τηλεοπτικού Σταθμού της Εσθονίας (ETV) βρέθηκε στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα (20 έως και 27 Μαΐου 2019) με στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής τουριστικών προορισμών της Στερεάς Ελλάδας, όπως είναι τα Καμένα Βούρλα, η Αιδηψός, το Καρπενήσι και η Αράχωβα.
Το συνεργείο συγκέντρωσε το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία δύο τριαντάλεπτων φιλμ που θα προβληθούν το φθινόπωρο /χειμώνα 2019/2020 στο κρατικό κανάλι. Το εν λόγω press trip αποφασίστηκε τον Οκτώβριο 2018, σε ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σκανδιναβίας στην Κεντρική Ελλάδα για Εσθονούς τουριστικούς πράκτορες.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin