12 Μαΐου 2019

Στον "αέρα" το stathas2019.gr

Στον "αέρα" είναι από χθες βράδυ, Σάββατο 11 Μαΐου, το stathas2019.gr, ο ιστότοπος του Εκλογικού Συνδυασμού "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" του ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΑ.


https://stathas2019.gr

Πρόκειται για μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα δουλειά η οποία καλύπτει σε όλο το εύρος αυτά που αναζητά κάποιος να μάθει για τον Συνδυασμό και το Πρόγραμμά τους για τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας-Στείρίου αλλά και το δυνατό χαρτί του Συνδυασμό που ακούει στο όνομα "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ", που είναι ως γνωστόν και ο επικεφαλής του Συνδυασμού στην Αναμέτρηση για τον Δημαρχικό Θώκο.

Σε ερώτηση που κάναμε σε "πρωτοκλασάτα" Στελέχη του Συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, μας είπαν ότι:

"Το πρόγραμμά μας είναι μακράν το πιο μελετημένο των τελευταίων ετών, έχει λάβει υπόψιν όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα η νυν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές και έχει διπλό στόχο. Δηλαδή, αποβλέπει σε ενέργειες που θα φέρουν άμεσο αποτέλεσμα σε μεγάλα προβλήματα όπως για παράδειγμα η αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά και σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον και την επόμενη μέρα αυτού του τόπου και των παιδιών μας"

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Συνδυασμό και τον Γιάννη Σταθά.


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18:30

    Το Γραφείο τύπου του Σταθά είσαι για να ξέρουμε.Αφου έχει εσένα τι τα θέλει τ αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως περίεργο, αφού το e-hani είναι το γραφείο τύπου του Σταθά. Έχει δίκιο ο φίλτατος. Εξάλλου διαδίδουν ότι τον "έχουν" στο τσεπάκι το Δήμο, τι τα θέλουν τα έξοδα ??? Μυστήριο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14:15

    Τι ζόρι τραβάτε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin