20 Μαΐου 2019

Αράχωβα και Δελφοί σαν προτεινόμενοι καλοκαιρινοί προορισμοί σε αμερικάνικο site


Επιτέλους είδαμε την ΑΡΑΧΩΒΑ  ως πρόταση για ταξιδιωτικό προορισμό σε ξένο site. 



Αράχωβα


Στη λίστα φιγουράρει και η Αράχωβα, ένας από τους top προορισμούς στην Ελλάδα για χειμερινές αποδράσεις. Το Thrillist προτείνει τη γραφική ορεινή κωμόπολη για διακοπές το καλοκαίρι, όταν αδειάζει από τα πλήθη, προτρέποντας τους αναγνώστες να δοκιμάσουν το περίφημο τυρί φορμαέλα και ντόπιο κρασί


Πρόκειται για το αμερικάνικο Thrillist που προχώρησε σε ένα αφιέρωμα προτείνοντας στους αναγνώστες τους ορισμένα outsiders μέρη από την Ελλάδα για να επισκεφτούν το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για εκείνα τα μέρη που δεν ταυτίζονται με τη συνήθη ιδέα που έχουμε οι περισσότεροι από εμάς για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν έχουν δηλαδή ονειρικές παραλίες, χρυσαφένιες αμμουδιές και ακρογιαλιές, κρυστάλλινα νερά και κυρίως δεν είναι νησιά.

Έχουν όμως τη δική τους ομορφιά και άλλα πλεονεκτήματα που μπορούν να αντικαταστήσουν στον επισκέπτη όλα τα παραπάνω. Η ΑΡΑΧΩΒΑ περιλαμβάνεται από τον συντάκτη του άρθρου στα μέρη αυτά.





Το συγκεκριμένο site έχει εκατοντάδες αναγνώστες από την Αμερική και όχι μόνο.

Το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνει την ΑΡΑΧΩΒΑ στον κατάλογο με τα outsiders μέρη του ελληνικού καλοκαιριού, είναι σημαντικό και μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στην τουριστική δυναμική της πόλης για φέτος. Άλλωστε, είναι από τις λίγες φορές, που η ΑΡΑΧΩΒΑ αποτελεί ταξιδιωτική πρόταση σε επισκέπτες και τουρίστες σε ένα τέτοιου είδους αφιέρωμα.

Τα υπόλοιπα μέρη που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο του Thrillist είναι το Ναύπλιο, οι Δελφοί, η Κόρινθος, η Πάτρα, τα Μετέωρα και το Σούνιο. Το αφιέρωμα αυτό επιβεβαιώνει ότι η Αράχωβα ακόμη και το καλοκαίρι, έχει μεγάλες δυνατότητες και ότι μπορεί να κάνει σημαντικά βήματα στην τουριστική της δυναμική. 



Δελφοί


Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών, σε μια εξαιρετική τοποθεσία στους πρόποδες του Παρνασσού, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν ένα ταξίδι στον χρόνο και στην Ιστορία. Η δημοσιογράφος Kastalia Medrano συστήνει στους αναγνώστες να επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών και να κάνουν έναν περίπατο ανάμεσα στα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου με θέα τους ασημένιους ελαιώνες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin