23 Μαΐου 2019

Η κοινωνική προσφορά της παράταξης του Γιάννη Σταθά

ΑΝΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ...

Κάθε προεκλογική περίοδος συνοδεύεται συνήθως από τον αντίστοιχο «προεκλογικό αγώνα»: φυλλάδια, εκλογικά κέντρα, μικροφωνικές για κεντρικές ομιλίες κ.ά. Αυτό μεταφράζεται σε αρκετά χρήματα, τα οποία δίνονται για τέτοιους σκοπούς.

Όλα τα μέλη του συνδυασμού Ιωάννης Σταθάς 2019 - Ενεργοί Δημότες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής κ. Γιάννης Σταθάς, αποφασίσαμε να μην ξοδέψουμε αυτά τα χρήματα. Εκτός από την εκτύπωση του προγράμματός μας, δεν δόθηκαν χρήματα για διαφημιστικούς σκοπούς.

Αντ' αυτού, αποφασίσαμε, τα χρήματα που εξοικονομήσαμε να πιάσουν τόπο.

Έτσι, θα δοθούν στην Κοινωνική Κουζίνα Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους, εμπνευστής της οποίας είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ένας άνθρωπος ανιδιοτελούς προσφοράς, που μοιράζει αγκαλιές, χαμόγελα, φαγητό και αγάπη.  Πρόκειται για μια κοινωνική δράση αλληλεγγύης που μαγειρεύει και φροντίζει άστεγους και οικογένειες που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν ακόμα και απλά ζητήματα, αδιανόητα για τους περισσότερους από εμάς.

Είναι μια μικρή αλλά συμβολική κίνηση. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον «Άλλον Άνθρωπο» που είναι δίπλα μας, να αφουγκραστούμε, να καθίσουμε μαζί, να φάμε μαζί, να νοιώσουμε. Η αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός είναι απαραίτητα στις μέρες μας. Και γίνεται με πράξεις, όχι με λόγια.

«Ενεργοί Δημότες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin