17 Μαΐου 2019

Βάλια Καράβα : Μια δυναμική φωνή για τον Δήμο Λεβαδέων





Δυναμική,με βλέμμα καθαρό,με χαμόγελο ειλικρινές και με όρεξη για δημιουργία,η Βάλια Καράβα,φαρμακοποιός στο επάγγελμα και γνωστή για τη συμμετοχή και τη δράση της στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Λιβαδειάς,εκπροσωπεί τη νέα γενιά,συμμετέχοντας στο συνδυασμό Συμφωνία Προοπτικής του κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα και ζητά να γίνει η επιλογή των δημοτών.


Η ίδια αναφέρει:

Προσωπικός μου στόχος είναι να συμμετέχω στην εκπλήρωση ενός οράματος για ένα αναβαθμισμένο ποιοτικά αύριο,του οποίου βασικές αρχές θα αποτελούν η αλήθεια,το ήθος,η εντιμότητα και το ενδιαφέρον προς το συνάνθρωπο. 
Η περιοχή μας, λόγω θέσης,ιστορίας και δομών,μπορεί να αποτελέσει κέντρο εξελίξεων στην καρδιά της Ελλάδας.
Σημαντική,λοιπόν, κρίνεται η κινητοποίηση της νέας γενιάς που με τα όνειρα και τη θέλησή της για χάραξη νέας πορείας μπορεί να δώσει νέα πνοή στον τόπο μας. 
Κοινός σκοπός όλων μας στη Συμφωνία Προοπτικής είναι να παλέψουμε για την πόλη μας και να υπηρετήσουμε τον πολίτη,βάζοντας το εμείς πάνω και πέρα από κάθε εγώ. 

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να συμπορευτεί με το Γιάννη Ταγκαλέγκα,απαντά:

" Βασικό ρόλο στην απόφασή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του Γιάννη Ταγκαλέγκα αποτέλεσαν τόσο τα κοινά βιώματα και οι κοινές αξίες μας, όσο και η εντιμότητα που τον χαρακτηρίζει.
Είναι ένας πολιτικός με σύγχρονο τρόπο σκέψης και με πίστη στο όραμά του,που έχει επιτελέσει σημαντικό έργο ως αντιπεριφερειάρχης.
Είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται σκληρά και που ό,τι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας με επιτυχία."


Από εμάς στο e-hani , να της ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin