5 Δεκεμβρίου 2014

Επίσημη αλλαγή ιδιoκτησίας της makro

 Kαι στο παρελθόν είχαμε δημοσιεύσει  για την αποχώρηση της makro από την Ελλάδα,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ,
Οριστικά πλέον η makro αποχωρεί από την Ελλάδα, παραχωρόντας τα καταστήματα της στην Ελληνική εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Ακολουθεί το επίσημο Δ.Τ. της makro :



Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων και δημοσιεύσεων, με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε και επισήμως να σας ενημερώσουμε για την απόφαση που πήραν οι μέτοχοι της METRO Group, η οποία αφορά στην πλήρη εξαγορά των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας από την Ι.&Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες με την τελική έγκριση και των αρμόδιων ελληνικών αρχών.
Βασικός μας στόχος είναι τόσο η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας μας, μέσα από τη δημιουργία συνεργιών ως μέλος του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, που μόνο θετικά μπορούν να συμβάλλουν στην αγορά του χονδρεμπορίου, όσο βεβαίως και η συνέχιση της άριστης εξυπηρέτησης, ποιότητας και τιμής που απολαμβάνετε από τη MAKRO όλα αυτά τα χρόνια, και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Παραμένοντας συνεργάτες και υποστηρικτές όλων των πελατών μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά μέσα από την καθημερινή τους εξυπηρέτηση, πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη εξαγορά μόνο πολλαπλά οφέλη θα φέρει στην ευρύτερη αγορά και κατ’ επέκταση στην οικονομία της χώρας, όσο και στους ανθρώπους μας, τους πελάτες, τους προμηθευτές μας και βεβαίως όλους όσους επισκέπτονται τα καταστήματά μας.
Από το 1954, η Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., είναι μια από τις μεγαλύτερες και κορυφαίες εταιρείες λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας συνεχή ανάπτυξη, με ετήσιο κύκλο εργασιών, που ανήλθε σε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ το 2013. Διατηρεί ένα σταθερό δίκτυο που περιλαμβάνει 3 Hyper Market και 107 Super Market στελεχωμένα με 8.500 υπάλληλους εξυπηρετώντας περισσότερους από 200.000 πελάτες σε καθημερινή βάση. Η Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. διατηρεί εσωτερική παραγωγή έτοιμων γευμάτων και παγωτού καθώς επίσης και τμήματα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας εντός 2 καταστημάτων. Από το 2006, η Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. έχει εφαρμόσει ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο που ανέρχεται σε 161 εκατομμύρια ευρώ εστιάζοντας στην συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της μέσω εξαγορών, την ανανέωση του εξοπλισμού και την ανάπτυξη των εργαζομένων της. Υψηλής ποιότητας πρότυπα όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της οδήγησαν σε υψηλούς δείκτες ικανοποίησης πελατών, τοποθετώντας την μεταξύ των κορυφαίων επιλογών των Ελλήνων καταναλωτών.

Η METRO Cash & Carry αντιπροσωπεύεται σε 28 χώρες με περισσότερα από 750 καταστήματα χονδρικής self service. Με περίπου 110.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία χονδρικής πέτυχε πωλήσεις ύψους περίπου € 32 δισεκατομμύρια κατά το οικονομικό έτος 2012/2013. Η METRO Cash & Carry αποτελεί ένα τμήμα των πωλήσεων της METRO GROUP. Η METRO GROUP είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς εταιρείες λιανικής πώλησης. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2012/13, οι πωλήσεις έφτασαν περίπου € 66 δισεκατομμύρια. Η ανάπτυξη της METRO GROUP βασίζεται στα πολύ δυνατά εμπορικά της σήματα που λειτουργούν ανεξάρτητα σε τμήματα αντίστοιχων αγορών: MAKRO Cash & Carry ο παγκόσμιος ηγέτης στην χονδρική πώληση self service, Media Markt και Media Saturn ο ηγέτης της ευρωπαϊκής αγοράς στη λιανική πώληση ηλεκτρονικών ειδών, Real Hypermarkets και τα πολυκαταστήματα Galeria Kaufhof. 

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση ή απορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στους συνεργάτες των καταστημάτων από τα οποία εξυπηρετείστε.

Σας ευχαριστούμε,
MAKRO Cash & Carry Ελλάδας
Blog Widget by LinkWithin