17 Δεκεμβρίου 2014

Αράχωβα : Νέες λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις

Πρώτη καταχώρηση   18/11/14
Δεύτερη καταχώρηση 17/12/14


Η αποκατάσταση της αισθητικής, συνεχίζεται.
17/12/14


Νέες παρεμβάσεις είχαμε και την τελευταία εβδομάδα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τώρα που στην Αράχωβα αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο μιας και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία, αγγίζουν το 100%.






Πιο συγκεκριμένα , η δημοτική αρχή καθ υπόδειξιν του Α.Τ. Αράχωβας, με ενέργειες της, πραγματοποίησε με ιδιωτικό συνεργείο,  κεντρική διαγράμμιση αλλά και πλευρική με κίτρινο χρώμα στο κέντρο της Αράχωβας, κάτι που σημαίνει ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα. Ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν και διαβάσεις πεζών, σε κομβικά σημεία,  που οδηγούν στα σχολεία της πόλης μας.






Επίσης ξηλώθηκαν κάποιες πινακίδες από την είσοδο της Αράχωβας και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερα εγκαταλειμμένα  οχήματα, με αποτέλεσμα να ελευθερωθούν πολύτιμες θέσεις πάρκινγκ.


Ακολουθεί και η αρχική ανάρτηση από τις 18/11/14 που έδειχνε τις πρώτες παρεμβάσεις :

Αράχωβα : Άρχισε η αποκατάσταση της αισθητικής...ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα !!






Την προηγούμενη εβδομάδα στην Αράχωβα , ειδικό συνεργείο , απέσυρε τις λεγόμενες "κρεμάλες".


Οι κρεμάλες ήταν τα σήματα που μας ειδοποιούσαν ότι κάπου στην περιοχή έχουμε πάρκινγκ αλλά το τόνιζαν με εντελώς αντιαισθητικό τρόπο.


Επίσης τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία της Αράχωβας , πανέμορφες αποτυπώσεις της κοσμοπολίτικης  περιοχής μας.




Όμως ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.....





Άραγε τι θα γίνει με το θέμα που προέκυψε στην περιοχή "ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ";



Ευχαριστώ για την αποστολή του φωτογραφικού υλικού και η όποια κριτική-επισήμανση  γίνεται , είναι για  το κοινό συμφέρον.

Υ.Γ. Για το τελευταίο θέμα , υπάρχει βίντεο και φωτογραφίες , με καταγγελίες για την ρίψη των μπάζων , αλλά το θέμα θα περιμένουμε να επιλυθεί αρμοδίως με εκατέρωθεν παρεμβάσεις προς όφελος της Αράχωβας μιας και το εν λόγω σημείο αποτελεί το καλλίτερο αγνάντι της περιοχής μας και καθημερινά σταματούν εκατοντάδες επισκέπτες. Ποια θα είναι η λύση; Δύσκολη η απάντηση....
Blog Widget by LinkWithin