22 Δεκεμβρίου 2014

«Βόμβα» στην Ένωση. Αποχωρεί ο Πετρόπουλος…



Την απόφαση να αποχωρήσει από την Ένωση φαίνεται να έχει πάρει ο Θάνος Πετρόπουλος βάζοντας έτσι «βόμβα» στα… θεμέλια της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας που ό ίδιος είχε ξεκινήσει να «κτίζει».

Η βαριά ήττα στο Κυριάκι προκάλεσε αλλυσιδωτές αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» των κυανόλευκων και έφερε πολύ γρήγορα δυσάρεστες εξελίξεις με κύρια αυτή την απόφαση του αντιπροέδρου Θάνου Πετρόπουλου που ουσιαστικά ήταν και ο άνθρωπος που κινούσε και τα νήματα στην ομάδα.


Η αποχώρηση αυτή τη στιγμή φαντάζει δεδομένη με τον Θάνο Πετρόπουλο να δείχνει χολωμένος με αρκετές καταστάσεις που τον οδηγούν πολύ πρόωρα στην… έξοδο από την ομάδα.

Το stereasports επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης ο οποίος ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε κάτι τέτοιο. » Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν» θα αρκεστεί να πει δείχνοντας κατ” αυτόν τον τρόπο οτι έχει πάρει μαι πολύ σημαντική απόφαση αποχώρησης που μπορεί να αλλάξει αν και εφ” όσον….

Οι εξελίξεις τρέχουν λοιπόν στην Ένωση και θα διαπιστώσουμε στο εγγύς μέλλον αν και τι μπορεί να συμβεί στον ιστορικό σύλλογο και δυο φορές πρωταθλητή Βοιωτίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Blog Widget by LinkWithin