5 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις κλεφτών στη Φωκίδα,που "δούλευαν" όπως στην Αράχωβα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA , για κλοπή από οικία ηλικιωμένης στη Βουνιχώρα Φωκίδας

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν μετά από άμεση κινητοποίηση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κατασχέθηκαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει με την μέθοδο της απασχόλησης

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (04-12-2014) το απόγευμα στη Βουνιχώρα Φωκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμεσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA και συγκεκριμένα δύο άνδρες ηλικίας 48 και 26 ετών, καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 49 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι δύο δράστιδες εισήλθαν, με την μέθοδο της απασχόλησης, σε οικία 88χρονης ημεδαπής στην ανωτέρω περιοχή και αφαίρεσαν από δωμάτιο του σπιτιού το χρηματικό ποσό των (560) ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας (1.000) περίπου ευρώ .

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστιδες, καθώς και οι δύο συνεργοί τους .

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν το σύνολο των κοσμημάτων και μέρος του χρηματικού ποσού που είχαν νωρίτερα αφαιρέσει, τα οποία και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη .

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας , ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
Blog Widget by LinkWithin