7 Δεκεμβρίου 2014

Κλοπή, συλλήψεις και ατυχήματα




Νέα κλοπή από αθίγγανους, είχαμε το Σάββατο σε οικία στην Αράχωβα. Οι ROMA που εικάζεται ότι είναι οι ίδιοι που το τελευταίο διάστημα, δρουν στην Αράχωβα αλλά και σε άλλες γειτονικές περιοχές, εισήλθαν σε σπίτι την ώρα που οι ιδιοκτήτριες απουσίαζαν και αφαίρεσαν αντικείμενα.

=============================================================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ξημερώματα Σαββάτου στο 22ο χλμ Λιβαδειάς-Αράχωβας.
Πιο συγκεκριμένα , ΙΧ στο οποίο επέβαινε κάτοικος Αντίκυρας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο όχημα , του οποίου ο οδηγός ήταν κάτοικος Άμφισσας .
Ο ιχθυοπώλης από την Άμφισσα, τραυματίστηκε σοβαρά στα κάτω άκρα και διεκομίσθει σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λιβαδειάς για τον απεγκλωβισμό του τραυματία.


==================================================================


Πέντε συλλήψεις σε Αράχωβα, Σχηματάρι, Λαμία και Χαλκίδα.



Σε εξόρμηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό αλλοδαπών.


Πέντε αλλοδαποί (δύο στη Χαλκίδα, ένας στη Λαμία, ένας στο Σχηματάρι και ένας στην Αράχωβα Βοιωτίας) συνελήφθησαν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.


Οι συλληφθέντες στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στις χώρες καταγωγής τους.
=========================================================

Ένα ακόμη ατύχημα , έγινε στις τελευταίες στροφές, στον δρόμο που οδηγεί στα Άσπρα Σπίτια.
Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.
Blog Widget by LinkWithin