24 Δεκεμβρίου 2014

Το ντοκουμέντο της ανείπωτης τραγωδίας - Η στιγμή που η θάλασσα ξεβράζει το πτώμα της Μαρίας Αλιμπινίση (Φωτό)





Η 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, εξαφανίστηκε από την Ιστιαία, τη νύχτα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου και από τότε, την έψαχναν οι δικοί της άνθρωποι...


Τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση. Ο σύζυγος της αναγνώρισε το πτώμα που ξεβράστηκε, χθες το μεσημέρι στην Λίμνη. Κάτοικοι ειδοποίησαν το λιμεναρχείο και αμέσως, το μυαλό όλων πήγε στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, αναγνώρισε την 36χρονη από τη βέρα στο δάχτυλό της. Ωστόσο, επειδή το πτώμα είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση, αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση με εξέταση DNA.

Ο ιατροδικαστής, στη νεκροψία, δεν είδε εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Η γυναίκα, φαίνεται ότι έχασε τη ζωή της από πνιγμό στο νερό και όχι π.χ. από στραγγαλισμό. Αναμένεται να γίνει νεκροτομή, για περισσότερα συμπεράσματα. Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο με το το οποίο εξαφανίστηκε δεν έχει βρεθεί.

Η 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, εξαφανίστηκε από την Ιστιαία, τη νύχτα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου και από τότε, την έψαχναν οι δικοί της άνθρωποι. Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της αδερφής της. Είχε μπει ξαφνικά στο αυτοκίνητο και είχε φύγει χωρίς να πάρει μαζί το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της είδη. Μάλιστα, για την εξαφάνισή της, όλες αυτές τις ημέρες, κυκλοφορούσε και Silver Alert.

Πηγή: eviazoom
Blog Widget by LinkWithin