19 Ιουνίου 2020

Κάτι φαίνεται ότι αλλάζει στο ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.




Οι υπηρεσίες προς τους πολίτες και τα σχετικά αιτήματα τους, σε αρκετές περιπτώσεις , υλοποιούνται πλέον πιο σύντομα και τουλάχιστον βρίσκουν άμεση ανταπόκριση από τους εμπλεκόμενους.
Ακόμη και για μια λάμπα σε κολόνα φωτισμού στο παρελθόν , δεν έφτανε να τα έχεις καλά με τον ηλεκτρολόγο αλλά και να ήσουν τυχερός ως προς την ύπαρξη της σχετικής λάμπας στις αποθήκες του ΔΗΜΟΥ.
Ακόμη και η στελέχωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, τόσο στον τομέα τον ηλεκτρολογικό όσο και σε άλλους τομείς, από μόνος του δεν έλυνε τα προβλήματα καθημερινότητας όταν δεν υπήρχαν προς διάθεση τα απαραίτητα υλικά.

Προφανώς , στις μέρες μας υπάρχει μια καλύτερη σχεδίαση και γενικότερα μια καλύτερη εικόνα προς όφελος όλων μας.

Ωστόσο ,
τα προβλήματα είναι πολλά και συσσωρευμένα αλλά από ότι παρατηρώ , γίνονται φιλότιμες προσπάθειες προς την επίλυση διαφόρων από αυτών.

Ας πούμε , για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες , έγινε γενική επιχείρηση  καθαρισμού του νεκροταφείου Αράχωβας. Μπορεί οι πολίτες της Αράχωβας να υπέδειξαν πρώτοι το πρόβλημα αλλά όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει με ανακοινώσεις του  και ο νυν Δήμαρχος,
"ΕΣΕΙΣ  ΥΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ" .

Ακόμη και στον τομέα της καθαριότητας, ένα νέο μικρό βήμα έγινε , με την τοποθέτηση κάδων σε ορισμένα σημεία και σήμερα αποφασίζονται τα σημεία για βυθιζόμενους κάδους καθώς ακόμη αναμένεται εντός εβδομάδας η έλευση και νέων κάδων.

Τέλος , και νέο προσωπικό προστέθηκε στις υπηρεσίες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με σκοπό να νοικοκυρευτεί ο ΔΗΜΟΣ και σε άλλα σημεία.



2 σχόλια:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin