16 Ιουνίου 2020

Νέο σούπερ μάρκετ στην Αράχωβα


Επεκτείνονται οι μικροί «λιανέμποροι», ελέω... κορονοϊού



Εκτός από τα σούπερ μάρκετ κέρδισαν και οι επιχειρήσεις μικρής λιανικής από τον κορονοϊό και αυτό φαίνεται και από τις συμφωνίες που υπογράφονται τον τελευταίο καιρό. 


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ΟΚ! Anytime Markets AE υπέγραψε συμφωνία franchise με την εταιρία ΥΙΟΙ ΣΙΜΙΤΖΗ ΟΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πάτρας με 4 σούπερ μάρκετ.

Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την μετατροπή των 3 σημείων εξ αυτών σε καταστήματα με την εμπορική επωνυμία OK! GROCERY και το 4ο με την επωνυμία OK! MARKET.

Τα 2 πρώτα καταστήματα θα έχουν ανακαινιστεί πλήρως εντός του 2020, ενώ μέχρι το 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη νέα σήμανση και λειτουργία και στα υπόλοιπα καταστήματα.

Σημειώνεται ότι η OK! Anytime Markets AE μέχρι στιγμής διαθέτει στο δυναμικό της 111 σημεία πώλησης με την επωνυμία OK! MARKET, καθώς και 3 σημεία με την επωνυμία OK! Grocery, στην Αθήνα στην περιοχή του Κολωνακίου και εκτός Αττικής στη Μύκονο και σύντομα στην Αράχωβα.http://www.fmvoice.gr/index.php/epixeiriseis/mi-eisigmenes/item/248776-epekteinontai-oi-mikroi-lianemporoi-eleo-koronoioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin