28 Ιουνίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥΗ Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ανακοινώνει ότι αποφάσισε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις επιδημιολογικές συνθήκες σχετικά με τον κορωνοϊό, τη μη λειτουργία φέτος των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, σεβόμενη την υγεία και την ασφάλεια των κατασκηνωτών, των στελεχών, των εργαζομένων και των οικογενειών τους.Ωστόσο, γνωρίζοντας τον πόθο και την προσμονή των παιδιών να βρεθούν και τούτο το καλοκαίρι στον αγαπημένο τους Παρνασσό και μετά από επίμονα τηλεφωνήματα πολλών παιδιών, θα πραγματοποιήσει δυο συναντήσεις των παιδιών και των στελεχών στην Κατασκήνωση.

Έτσι, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνει στην Κατασκήνωση συνάντηση Μικρών Αγοριών και Κοριτσιών (γεν. 2008 και μετά).

Ενώ, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνει στην Κατασκήνωση συνάντηση Μεγάλων Αγοριών και Κοριτσιών (Γυμνασίου – Λυκείου).

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ και θα συνεχιστεί στην Κατασκήνωση, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους φίλους τους, να παίξουν και να χαρούν έστω και για λίγο την αγαπημένη τους Κατασκήνωση, και να οπλιστούν με υπομονή και όρεξη για το επόμενο καλοκαίρι. Εξυπακούεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Για την συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι 20 Ιουλίου 2020 στο e-mail: kataskinosi.imtl2020@gmail.com (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση). Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο: 6987949246

Η μετάβαση των παιδιών στην Κατασκήνωση θα γίνει από τους γονείς τους, οι οποίοι μπορούν να παραμείνουν και να φιλοξενηθούν στο χώρο της Κατασκήνωσης έως τη λήξη του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin