12 Ιουνίου 2020

Μίνι απορριμματοφόρο και ΦΕΚ για το πυροσβεστικό κλιμάκιο


Πρόβα τζενεράλε για το μίνι απορριμματοφόρο  που θα περνά στα στενά της Αράχωβας. 


Άλλο ένα πάγιο αίτημα των Αραχωβιτών , από σήμερα παίρνει σάρκα και οστά.

Ένα τεράστιο βήμα για την καθαρή Αράχωβα, επιτέλους λαμβάνει χώρα σήμερα, έπειτα από μια σειρά άκαρπων προσπαθειών,  δεκαετιών, από  προηγούμενες δημοτικές αρχές.



Αυτό θα θεωρηθεί το δεύτερο καθοριστικό βήμα για μια Αράχωβα , πιο καθαρή , πιο ανθρώπινη και θα τεθούν οι ισχυρές βάσεις για το τρίτο και τέταρτο βήμα με τα οποία η βασίλισσα της καρδιάς μας, επιτέλους θα  μένει καθαρή.

Συγχαρητήρια στους αρμοδίους για αυτήν την κίνηση .

------—------------------------------------

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα 51/11.06.2020 με το οποίο συνιστώνται 80 Πυροσβεστικά Κλιμάκια, που λειτουργούν για την εξυπηρέτηση επιχειρησιακών και μόνο, εποχικών αναγκών της αντιπυρικής περιόδου.

Τα εν λόγω Πυροσβεστικά Κλιμάκια δεν διαθέτουν διοικητική αυτοτέλεια και στελεχώνονται από πυροσβεστικό προσωπικό Γενικών Καθηκόντων, πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης και εθελοντές πυροσβέστες, που ανήκουν στην υπηρετούσα δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών – Σταθμών υπαγωγής τους. Με απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος ορίζεται το χρονικό διάστημα λειτουργίας τους.

Πιο αναλυτικά, τα Πυροσβεστικά κλιμάκια που συνιστώνται είναι τα εξής:


. Στο Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας ιδρύεται Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με έδρα τα Καλύβια Αράχωβας της ΠΕ Βοιωτίας, το οποίο υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην Π.Υ. Λιβαδειάς.

3 σχόλια:

  1. Και βέβαια η φωτογράφιση δεν θα μπορούσε να γίνει κάπου αλλού, πάρα μόνο στην "έδρα" του ...Giannis.Stathas.blogspot.gr, πιο γνωστό στο κόσμο και ως e-hani.blogspot.gr !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και άλλοι έρχονται στην έδρα του e hani και φωτογραφιζονται https://photos.app.goo.gl/KFqwbhvdafdwPHH2A

      Διαγραφή
  2. Το παράξενο με το γραφείο τύπου του Σταθά ή τέλος πάντων e-hani.blogspot.gr, είναι ότι αναρτά προσωπικές φωτογραφίες που λογικά ΔΕΝ ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά ... εξαφανίζει ειδήσεις όπως το αυτόφωρο ΚΑΡΑΛΗ το οποίο πιθανότατα, θα ενδιέφερε πολύ κόσμο.

    Αν ρωτήσει κανείς τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου Ένωση του Αλουμινίου της Ελλάδας κ. Οικονόμου μπορεί να έχει να διηγηθεί κι άλλες τέτοιες ιστορίες....

    Βλέπεις ο φασισμός ΔΕΝ είναι προνόμιο μόνο της δεξιάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin