12 Απριλίου 2019

ΑΡΑΧΩΒΑ : Ρίχτηκε στην μάχη της αποκομιδής προσωπικά και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ






Είδε και απόειδε ότι η κατάσταση στην καθαριότητα είναι μονίμως προβληματική με ότι μέτρο και αν λάβει και μιας και το ειδικό απορριμματοφόρο για τα στενάκια της Αράχωβας δεν έχει ακόμη εγκριθεί λόγω γραφειοκρατίας, είπε να αναλάβει από μόνος του δραστικά μέτρα.
Ανέλαβε προσωπικά την αποκομιδή στα στενά της Αράχωβας και βοηθούμενος από 2 υπαλλήλους του ΔΗΜΟΥ  ΔΑΑ , διέθεσε και το δικό του αυτοκίνητο τύπου 4Χ4  και καθαρίζουν τα συγκεκριμένα σημεία.
 Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας λοιπόν, κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΟΣ,  που πρόσφατα πέρασε και ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, σαν οδηγός συμμετέχει , επιβλέπει και καθαρίζει το εσωτερικό δίκτυο της Αράχωβας.


 Βέβαια σαν "νέος " που είναι ακόμη ξεχνά και κάνα  στενάκι ειδικά τις Παρασκευές και τα σκουπίδια παραμένουν μέχρι τις Δευτέρες αλλά μπροστά στην ενέργεια του που κάνει όπως ανέφερα παραπάνω δικαιολογείται πλήρως.
Μακάρι βέβαια, έστω και τώρα που αυτή η δημοτική αρχή φεύγει, να δρομολογηθούν ενέργειες και προς αυτή την κατεύθυνση και να αφήσουν ως παρακαταθήκη την επίλυση του προβλήματος αυτού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin