21 Απριλίου 2019

Παρνασσός. Μαγικές απριλιατικες ημέρες χιονοδρομίας

Καταπληκτική μέρα σήμερα από αυτές που άμα θέλει ο Απρίλης της βγάζει και μας τρελαίνει, γι αυτό και η προσέλευση του κόσμου θύμιζε Φλεβάρη! Το χιόνι σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι αργά (εκτός από τις πίστες της Αφροδίτης) πράγμα που μας έδωσε τη δυνατότητα να δώσουμε παράταση λειτουργίας κατά μία ώρα.
Σήμερα είχαμε και τον 1ο Αγώνα Προπονητών - Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας 2019, ο οποίος πήγε πολύ καλά και όλοι οι προπονητές ήταν ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σε μια γιορτή της ελληνικής χιονοδρομίας. Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι του χρόνου ο αγώνας θα θεσμοθετηθεί και η διοργάνωση θα είναι πολύ καλύτερη!
Την ίδια ώρα στον υπαίθριο χώρο του σαλέ 1.950 το πάρτι συνεχιζόταν γι ακόμη μια μέρα με τις μουσικές επιλογές του Dj Nikos. 

Αύριο νωρίς το πρωί φαίνεται ότι θα έχουμε λιακάδα και αργότερα συννεφιά. Οι συνθήκες γενικά φαίνονται καλές για χιονοδρομία γι αυτό και το ΧΚΠ θα κρατήσει ανοιχτές τις ίδιες πίστες και τους ίδιους αναβατήρες με σήμερα.  Ελάτε να απολαύσετε το ανοιξιάτικο χιόνι νωρίς το πρωί, που η ποιότητα κρατάει σε καλή κατάσταση.
Επίσης αύριο διεξάγεται στα Κελλάρια ski test των εταιρειών Blizzard, Head, & Nordica με το νέο εξοπλισμό που θα φορεθεί την επόμενη σεζόν!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή ο αναβατήρας Ήρα δεν προβλέπεται να λειτουργήσει, η πρόσβαση στη Φτερόλακκα θα γίνεται μέσω των Κελλαριών και των συνδετικών αναβατήρων.


Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ:

Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας και baby 1 & 2.

ΠΙΣΤΕΣ:

Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2α, 2β, 15α), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Περικλής (5), Διηάνειρα (12), Οδυσσέας (9, 11, 16), Ηρακλής (8, 15), Ερμής (11), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 19, 16,18), Σαχάρα (22), Περιφερειακή (24), snowpark και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ

Αύριο αναμένουμε ηλιοφάνεια με διαστήματα νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Ν και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ +1C και +6C.

Πιο κάτω θα δείτε και στιγμιότυπα από τον 1ο Αγώνα Προπονητών - Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας 2019, ο οποίος πήγε πολύ καλά και όλοι οι ήταν ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σε μια γιορτή της ελληνικής χιονοδρομίας. Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι του χρόνου ο αγώνας θα θεσμοθετηθεί και η διοργάνωση θα είναι πολύ καλύτερη

Για να καταλάβετε πόσο χιόνι έχει ακόμη το βουνό.
Πίστα Νο3, εκατό μέτρα κάτω από τον τερματισμό του παλιού συρόμενου Τηλέμαχος. Δυόμιση μέτρα χιόνι!!!

Από Σωτήρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin