17 Απριλίου 2019

Αλλαγή των Εαρινών εκδηλώσεων του ΧΚ Παρνασσού,

Αλλαγή των Εαρινών εκδηλώσεων του ΧΚ Παρνασσού, με σημαντικότερη την Αναστάσιμη ακολουθία το Μ. Σάββατο όπου θα λειτουργήσει ο πατήρ Ιωάννης στον Προφήτη Ηλία. Σας περιμένουμε στις 15:00 να εορτάσουμε μαζί την Ανάσταση του Κυρίου!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

16,17 &18 Απριλίου: Τρεις μέρες με μικρά parties, συνοδευόμενα από mainstrem μουσικές επιλογές. Στα decks γνωστοί Dj's της Αράχωβας. Ωράριο των parties από 11:00-14:00

21 Απριλίου: Αγώνας Προπονητών - Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας 2019. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα αυτού του επιπέδου που γίνεται στην Ελλάδα. Ο αγώνας θα γίνει στα πρότυπα παρόμοιων αγώνων του εξωτερικού όπου πέρα από το καθαρά διαγωνιστικό τμήμα θα έχει και επίδειξη ικανοτήτων των προπονητών - εκπαιδευτών. Θα είναι μια γιορτή της χιονοδρομίας από τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε τα πρώτα μας βήματα στο ski & snowboard!
Παράλληλα με τους αγώνες θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι στον προαύλιο χώρο του σαλέ από τους Dj's της Αράχωβας.

22,23 &24 Απριλίου: Ski test από τις εταιρείες Blizzard, Head & Nordica. Τρεις από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου μας παρουσιάζουν τα μοντέλα 2019-2020 και μας καλούν να τα δοκιμάσουμε!

25 Απριλίου: PABA Bear Ski Cup 2019. Η Σχολή Σκι Πάππος Μπαλντούμης συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνεχή διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος διοργανώνει και φέτος το PABA BEAR SKI CUP. Έναν παιδικό αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας που έχει ως σκοπό οι μικροί χιονοδρόμοι να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ έχοντας φυσικά μαζί τους τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

27 Απριλίου - M. Σάββατο: Για πρώτη φορά στο ΧΚΠ, Ανάσταση στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στις 15:00. Ελάτε να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου με κατάνυξη στο εκκλησάκι μας, στα 2.240 μέτρα!

1 - 5 Μαΐου: To "The Battle" επιστρέφει από τη Σχολή Σκι Snowport για να δώσει στη φετινή εκπληκτική χρονιά το τελείωμα που της αξίζει! Σε ένα χορταστικό 5ήμερο ΟΛΟΙ οι χιονοδρόμοι (ερασιτέχνες και αθλητές, σκιέρ και σνοουμπόρντερς) θα έχουν την ευκαιρία:
A) να προπονηθούν στο PGS από τους προπονητές του Snowport Race Department
Β) να «μονομαχήσουν» μεταξύ τους σε ζευγάρια της επιλογής τους
Γ) και οι πιο θαρραλέοι και αποφασισμένοι να πέσουν στη ΜΑΧΗ με έπαθλα έκπληξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin