8 Απριλίου 2019

«Καταιγιστικός» ο Αμβρυσσέας 5-2 τον Αστέρα





BY STEREASPORTS.GR

Σαρωτικός ο Αμβρυσσέας «πέρασε» σαν σίφουνας από τη Λακωνία διαλύοντας με το εντυπωσιακό 5-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη και απέδειξε κατά τον καλύτερο τρόπο και με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ότι η σημερινή βαθμολογική θέση αδικεί κατάφωρα την ομάδα του Διστόμου.

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ» λέει μια παροιμία την οποία και εφάρμοσε η Βοιωτική ομάδα καταλήγοντας όμως στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα η οποία ίσως με προϋποθέσεις να είναι θέση για παραμονή.

Βέβαια σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο αν και εφ' όσον γίνουν οι όποιες αναδιαρθρώσεις που μπορεί να δώσουν την παραμονή στον Αμβρυσσέα που δεν θα κάνει τίποτε άλλο από το να περιμένει για το… θαύμα.

Τα είπαμε βέβαια και την άλλη φορά ότι η ομάδα του Διστόμου «αδικήθηκε» αγωνιστικά τόσο από τον ίδιο της τον εαυτό όσο και από εξωαγωνιστικούς παράγοντες που συνέβαλλαν σε αυτόν τον επικείμενο υποβιβασμό. Τα είπαμε και δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε. Μακάρι η 10η θέση να αποβεί σωτήρια και να δώσει εκ νέου το εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Αμβρυσσέας ήταν «χάρμα ιδέσθαι» μέσα στο γήπεδο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους που έπαθαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Για την βοιωτική ομάδα δυο γκολ πέτυχε ο Starish Sanya και από ένα οι Βήχος, Δήμου και Walter Vaz

Τα γκολ


14* Ο Starish Sanya με απ' ευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

23* Γκολ – καρμπόν για τον Αμβρυσσέα με τον Starish να κτυπάει το φάουλ και να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

45* Ο Βήχος με σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 0-3

55* Οι γηπεδούχοι μειώνουν σε 1-3 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Ένα πέναλτι που μόνο ο διαιτητής είδε αφού ήταν εκτός περιοχής.

58* Η «καταιγίδα» συνεχίζεται… Ο Walter Vaz με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (1-4)

71* Ο Ηλίας Δήμου με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-5.

82* Νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους που μειώνουν σε 2-5

Αμβρυσσέας: Ιωαννίδης, Στασινόπουλος, Καραλής, Ζαφειρίου (Κουβέλης), Στάρις, Βήχος, Αντωνίου (Μουντοκαλάκης), Παλαιοπάνος (Βλάχος), Χαραλαμπίδης, Δήμου, Βάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin