3 Απριλίου 2019

13η Σύνοδος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Δελφοί 20-22/06






Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) πραγματοποιεί κάθε χρόνο σε συνεργασία με τους κατά τόπους Φο.Δ.Σ.Α, την Πανελλήνια Σύνοδο των Φο.Δ.Σ.Α όπου συμμετέχουν εισηγητές & επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, την εναλλακτική διαχείριση, τη νομοθεσία που διέπει τους Φο.Δ.Σ.Α καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

Οι Φο.Δ.Σ.Α έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις στα πολλά θέματα που τους απασχολούν.

Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο Φο.Δ.Σ.Α) και ο Περιφερειακός ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ (ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε)
συνδιοργανώνουν εφέτος την 13η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α), στις 20, 21 & 22 Ιουνίου 2019, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.



Η 13η Σύνοδος έχει ως κύριο θέμα την προώθηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, όπως καθορίσθηκε με το νέο ΕΣΔΑ, τα ΠΕΣΔΑ και τα τοπικά σχέδια των Δήμων.

Σημαντικά επίσης θέματα που θα απασχολήσουν την 13η Σύνοδο είναι η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων την τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 καθώς και η εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΦοΔΣΑ.


https://www.b2green.gr/el/post/68038/13i-synodos-foreon-diacheirisis-stereon-apovliton-delfoi-20-22-06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin