2 Απριλίου 2019

Εκλέχτηκε ο Άρης Καρβούνης στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή .




Η δυναμική που έχει ο Άρης Καρβούνης στο ΚΙΝΑΛ αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο 2ο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ όπου εκλέχτηκε στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου λοιπόν ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ αφού πραγματοποιήθηκε και η εκλογική διαδικασία ανάδειξης της Κεντρικης Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ .


Υποψήφιοι από το νομό Βοιωτίας ήταν οι δυο ήδη επίσημοι υποψήφιοι βουλευτές Άρης Καρβούνης και Γιώργος Μουλκιωτης . Ο πρώτος εξ αυτών εκλέχτηκε και μάλιστα σε πολύ υψηλή θέση (19η θέση με 527 ψήφους) ενώ ο Γιώργος Μουλκιώτης δεν κατάφερε να εκλεγεί (200η θέση με 257 ψήφους)

Μετά την εκλογή του ο Άρης Καρβούνης τόνισε: 

“Δημιουργούμε το νέο πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα, το ρεύμα Προόδου, που μπορεί να εμπνέει και να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις.Για να ξεφύγουμε από την στασιμότητα, να αποφύγουμε την οπισθοδρόμηση. Όλοι μαζί, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα. Μια νέα πορεία πολιτικής σταθερότητας, οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής προκοπής ώστε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να αισθανθούν περήφανοι ξανά, για μια Ελλάδα ισχυρή και δημιουργική, στον πυρήνα της Ευρώπης.
Είμαστε η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

Στο Κίνημα Αλλαγής όλοι όσοι πιστεύουμε και υπηρετούμε τις προοδευτικές ιδέες, τις διαχρονικές αξίες της”.




Με στόχο την τρίτη θέση στις κάλπες των εθνικών εκλογών και την τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, στην περίπτωση που δε θα προκύψει αυτοδυναμία, το Κίνημα Αλλαγής σχεδιάζει την προεκλογική του στρατηγική και κάνει τους υπολογισμούς του.


Στο ρεπορτάζ που έχει το “Πρώτο Θέμα” κάνει αναφορά ότι το ΚΙΝΑΛ “στοχεύει” και έδρα στη Βοιωτία ποντάροντας στον οικονομολόγο Άρη Καρβούνη: “για την έδρα της Βοιωτίας με τον οικονομολόγο Άρη Καρβούνη να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, σύμφωνα με τα στελέχη που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής” αναφέρει χαρακτηριστικά δίνοντας το στίγμα ότι το Κίνημα εναποθέτει τις ελπίδες του στη Βοιωτία στην δυναμική του Άρη Καρβούνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin