9 Απριλίου 2019

«Γεννημένος δολοφόνος» . Γυρίσματα της ταινίας και σε ΑΡΑΧΩΒΑ -ΔΕΛΦΟΥΣ. Βίντεο.






Το ενδιαφέρον πολλών  προκάλεσαν τα γυρίσματα  τις προηγούμενες ημέρες στην ΑΡΑΧΩΒΑ σε γνωστό ξενοδοχείο  και στους ΔΕΛΦΟΥΣ  στον αρχαιολογικό   χώρο, για τις ανάγκες της νέας Αμερικανό-Ιταλικής συμπαραγωγής ταινία με τίτλο «Born to bemurdered», που σε ελεύθερη μετάφραση είναι «Γεννημένος δολοφόνος».



Τα γυρίσματα της ταινίας , τον προηγούμενο καιρό , είχαν πραγματοποιηθεί   σε Καλαμπάκα , Μετέωρα, Ζαγοροχώρια ,Τρίκαλα αλλά και στο Σύνταγμα στην καρδιά της Ελληνικής πρωτεύουσας.

Πάντως σίγουρα είναι μια επιπλέον τουριστική ώθηση για την περιοχή μας, η οποία επιλέγεται ξανά  για τα γυρίσματα μιας τόσο μεγάλης παραγωγής του κινηματογράφου.



Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον. Πρόκειται για το γιο του βραβευμένου με δύο Όσκαρ ηθοποιού Ντένζελ Γουάσινγκτον. Τα τελευταία χρόνια, ο 34χρονος ηθοποιός χτίζει με σταθερά βήματα την καριέρα του, μακριά από την ασφάλεια που του προσφέρει το βαρύτιμο στο χολιγουντιανό χρηματιστήριο επίθετο του πατέρα του. Φέτος πρωταγωνίστησε στην ταινία "BlacKkKlansman" ("Η παρείσφρηση") του Σπάικ Λι, που χάρισε στο θρυλικό Αφροαμερικανό σκηνοθέτη ένα Όσκαρ σεναρίου.



Η ταινία στηρίζεται στο best seller
μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα συγγραφέας Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.





Η ταινία είναι μία ιταλοαμερικανική παραγωγή που γυρίζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία ταινία δράσης και μυστηρίου που πραγματεύεται μία συνωμοσία που δυσκολεύει τη ζωή ενός Αμερικανού τουρίστα που κάνει διακοπές στη χώρα μας. Την ταινία σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο, στα διαπιστευτήρια του οποίου συμπεριλαμβάνονται τα πολύ πετυχημένα «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria». Ο Γκουαντανίνο είναι ο παραγωγός αυτής της ταινίας, όπως επίσης και η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.

Με πληροφορίες από το https://www.news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin