29 Δεκεμβρίου 2020

Και με νέα τεχνική η αποκομιδή απορριμμάτων στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. .

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ



Με βυθιζόμενα συστήματα συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα εξοπλίζεται ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Το έργο, προϋπολογισμού 166.653,00 €, εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του “Πράσινου Ταμείου” κατά την τελευταία συνεδρίασή του στις 23 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκε να ενταχθούν επιπλέον 17 έργα αντίστοιχου αριθμού Δήμων στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», σε συνέχεια των σχετικών Προσκλήσεων, μία εκ των οποίων είναι και η προαναφερθείσα για το βοιωτικό δήμο.
Για την εκτέλεση των εν λόγω έργων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η λήψη όλων των προβλεπόμενων αδειοδοτήσεων.

Επίσης, για τα έργα διαμόρφωσης παιδικών χαρών, η πιστοποίηση καταλληλόλητας λειτουργίας από την αρμόδια Επιτροπή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αποπληρωμή των αντίστοιχων έργων.

=================================================
Ωστόσο με δημόσια τοποθέτηση , ο κ. Αλμπάνης ζήτησε δημοσίως συγνώμη για την μη αποκομιδή των σκουπιδιών εντός των στενών της Αράχωβας.
Συγχαρητήρια για την ανάληψη της ευθύνης αν και από ότι γνωρίζουμε , το πρόβλημα δημιουργήθηκε από άλλους παράγοντες αλλά ως υπεύθυνος της καθαριότητας , ανέλαβε και την ευθύνη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής :

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ....


Υ.Γ. Σχετική ανακοίνωση για την νέα τεχνική είχα ανεβάσει από τον Σεπτέμβριο του 2019
Δείτε την σχετική ανάρτηση πατώντας Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin