26 Δεκεμβρίου 2020

Ο εκ Φωκίδας πολιτευτής που αλλάζει την αθλητική Αθήνα

Η μάχη με το χρόνο συνεχίζεται.
Καθαρισμοί σε εκτάσεις που τα άγρια χόρτα είχαν κρύψει έναν ελαιώνα με περίπου 100 ελιές, περισσότεροι από 57 τόνοι χαλικιού τοποθετήθηκαν σε λακούβες στον περιβάλλοντα χώρο.
Αντικατάσταση φωτιστικών στοιχείων στα δύο προπονητήρια του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και στην αίθουσα ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ.
Αντικαταστήσαμε 27 προβολείς ανά γήπεδο, με 10 νέου τύπου οικονομίας και από τα 27.000 watt περάσαμε στα 4.000 watt!! Φύτευση φυτών, θάμνων και δένδρων σε κολυμβητήριο, πρανή στον περιβάλλοντα χώρο καθώς και στα γήπεδα Κ1 και Κ2. Δημιουργία νέων αγωγών για τα όμβρια ύδατα και αντιμετώπιση χρόνιων πλημμυρικών φαινομένων στο κλειστό γυμναστήριο αθλοπαιδιών. Αντιμετώπιση καθιζήσεων και μόνωση των σημείων. Απομάκρυνση των κατεστραμμένων μεταλλικών πινακίδων από τους ιστούς φωτισμού και έναρξη των εργασιών αναβάθμισης του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου. Αντικατάσταση 120 σπασμένων  ανεμοθωρακίων στο κεντρικό στάδιο.
Οι νέοι βατήρες εκκίνησης είναι ήδη στην θέση τους στο κλειστό κολυμβητήριο ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες για την μετατροπή των κατεστραμμένων και επικίνδυνων φωτό χειμάρρων σε χώρους πρασίνου.
Τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο προπονητήριο και δημιουργία δεύτερης θέσης εργασίας, για την εξυπηρέτηση των μελών μας. Καλύτερη εξυπηρέτηση και μείωση  κατα το ήμισυ του χρόνου αναμονής, σε περιόδους αιχμής, για έκδοση και ανανέωση κάρτας μέλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους - συνεργάτες του Ο.Α.Κ.Α που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Και όλα αυτά, με την στήριξη του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που είναι πάντα στο πλευρό μας.

Διοίκηση , Γενική Διεύθυνση και εργαζόμενοι συνεργαζόμαστε ώστε γίνει και πάλι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο  Αθηνών "Σπύρος Λούης" κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού.

#oakakatiallazei

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στο λινκ που ακολουθεί :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin