23 Δεκεμβρίου 2020

Επίσκεψη της Δημάρχου Αμφίκλειας-Ελάτειας στο Χιονοδρομικό Κ. Παρνασσού


Συζήτηση με τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου και η ετοιμότητα του προσωπικού και των εγκαταστάσεων, είχε σήμερα η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κατά την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. Η κα. Αθανασία Στιβακτή σε ανακοίνωσή της ανέφερε σχετικά.

΄΄Τέτοιες μέρες, τα προηγούμενα χρόνια, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Οι λάτρεις του χιονιού και του βουνού και οι φανατικοί χιονοδρόμοι προετοιμάζονταν να κατακλύσουν τις πίστες και τα καφέ του Κέντρου.

Παρόλο που ο Παρνασσός μας έχει ντυθεί στα λευκά, οι ιδιαίτερες φετινές συνθήκες μας αναγκάζουν να τον θαυμάσουμε από μακριά… Η έναρξη της φετινής χειμερινής σεζόν δείχνει να αργεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης και όσα προστάζουν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εντείνονται οι εργασίες για το πιθανό άνοιγμά του .

Σήμερα κατά την επίσκεψη μας συναντηθήκαμε με τον Διευθυντή κ. Χονδρό και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Γιαννόπουλο. Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου, τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί και την ετοιμότητα του προσωπικού και των εγκαταστάσεων μόλις δοθεί το πράσινο φως. Ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε τη συνάντησή μας για την επίσημη έναρξη του Χιονοδρομικού.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η νέα χρονιά και η εξέλιξη της πανδημίας να επιτρέψουν το άνοιγμα του Χιονοδρομικού Κέντρου σύντομα, μιας και η φετινή χιονόπτωση είναι ιδανική για τους φανατικούς των χειμερινών σπορ.΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin