30 Δεκεμβρίου 2020

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤIΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΑΡΆΧΩΒΑ ΚΑΙ ΔΊΣΤΟΜΟ



Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις νεαροί ρομά που, αφού έκλεψαν ΙΧ αυτοκίνητο από την Άμφισσα, στη συνέχεια προέβησαν σε κλοπές στη γειτονική Βοιωτία.



Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην οποίο οδηγήθηκαν σήμερα τους έκανε συστάσεις για την μη τέλεση και στο μέλλον παραβατικών πράξεων και, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τους άφησε ελεύθερους, με την υποχρέωση από πλευράς των γονιών τους να τους επιτηρούν.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για τη σύλληψή τους

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι ημεδαποί στην Άμφισσα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

 Οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη (5) κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου – Αράχοβας Βοιωτίας και σε μία κλοπή τροχοφόρου στην Άμφισσα 

Κατασχέθηκαν το κλεμμένο όχημα το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη κατοχή τους 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, συνελήφθησαν χθες (29-12-2020) πρωινές ώρες στην Άμφισσα, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, βραδινές ώρες της 27-28/12/2020, αφαίρεσαν αρχικά, από περιοχή της Άμφισσας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο ακολούθως μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου – Αράχοβας Βοιωτίας, όπου προέβησαν στη διάπραξη, με τη θραύση υαλοπίνακα, συνολικά πέντε (5) κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, διέπραξαν:

δύο κλοπές από πρατήρια υγρών καυσίμων και μία κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σχετικό το από 29-12-2020 Δελτίο Τύπου), καθώς και

δύο ακόμη κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία αφαίρεσαν (2) ηχεία και μικρό χρηματικό ποσό. 

Το προαναφερόμενο κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο πλησίον δασικού δρόμου περιοχής της Άμφισσας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στη κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (223) ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Fokida news 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin