28 Δεκεμβρίου 2020

Διαμαρτυρία Παναγιώτη Αδαμάκου

                                   

Αύριο έχουμε το τελευταίο συμβούλιο για το 2020 .Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο Δήμαρχος συνεχίζει αμετανόητος την ίδια τακτική. Αποφασίζει μόνος του, υποβαθμίζει το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν δείχνει τον παραμικρό θεσμικό σεβασμό, δείχνει συστηματικά αντιδημοκρατική, ετσιθελική συμπεριφορά.

Γιατί θέλω να σας αναφέρω τα εξής .

Στα θέματα του αυριανού συμβουλίου εκτός από τις αναμορφώσεις του προϋπολογισμού του 2020 ( παρατήρηση έχουν γίνει δεκάδες αναμορφώσεις )

Θέτει και ένα θέμα τα λεγόμενα << Μπαρλέικα>> δηλαδή τι να πάρει  ο δήμος τα κτίρια να τα ανακαινίσει  για 18 χρόνια και μετά τι να επιστρέψουν πάλι  στους ιδιοκτήτες του ή να τα κρατήσει ο δήμος και στη συνέχεια τι  να πληρώνει ενοίκιο ????????????????????????

Σας πληροφορώ ότι ήδη έχει εγκριθεί 1.700.000  ευρώ για την ανακαίνιση άλλου κτιρίου της Γαλλικής .

Όλα αυτά σε βάρος της Αράχοβας  και των άλλων πόλεων του Δήμου μας  όλα πρέπει να γίνονται στο Δίστομο.

Θέλω επίσης να καταγγείλω και τους συμβούλους από την Αράχοβα που ψηφίζουν όλα αυτά  , αλλά πως να μην τα ψηφίσουν τους έχει κάνει τους περισσότερους Αντιδημάρχους.

Είμαι σύμβουλος που θέλω να συμβάλω  σε λύσεις, και για τον λόγω αυτό έχω ψηφίσει πολλά θέματα γιατί δεν θέλω να κάνω αντιπολίτευση , αλλά δεν ανέχομαι  την υποβάθμιση του ρόλου μου, και επιθυμώ να απολογούμαι  στους πολίτες της Αράχωβας για όσα κάνω και όσα δεν κάνω.

 Για αυτό σαν μορφή διαμαρτυρίας θα απέχω από την αυριανή συνεδρίαση και ειμαι στη διάθεση να ενημερώσω τους πολίτες

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ

 

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τα τονίζει όλα αυτά ο Παναγιώτης και καλά είναι να τα λάβουν υπόψιν τους μερικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα αραχωβας.. Διστόμου.. Στειριου η" αντικυρας... Το ζήτημα το βαζεται σε λάθος βάση.. Το πρόβλημα είναι ότι έγινε μια συμφωνία που ο δήμος στο τέλος της δεν έχει να κερδίσει τίποτα απόλυτος από ότι φαίνεται. πάρα θα βρει κερδισμένη την εταιρια που ανήκουν τα μπαρλεικα.. Που σε βάθος χρόνου δεν θα έχει επενδύσει ούτε ευρώ και θα έχει ξανά ένα περιουσιακό στοιχείο της ξανά για εκμετάλλευση... Αγορά ή πώληση..αρα πολλαπλά κερδισμένη.. Συν ότι δεν θα ξανά πληρώσει ενφια για όσα χρόνια ισχύει η σύμφωνα... Απώλεια εσοδων και στο κράτος...κακη συμφωνία κυρίοι... Ποιος έκανε την διαπραγμάτευση..??ειχε τις γνώσεις.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin