4 Σεπτεμβρίου 2019

Αλλαγές στην αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αράχωβα

Αλλαγή ρότας για την νέα δημοτική αρχή στον Δήμο ΔΑΑ όσον αφορά την αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στα στενάκια. Με ανακοινώσεις που τοποθετηθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία, απαγορεύεται πλέον η εναπόθεση τους μπροστά από τα σπίτια και τους υποχρεώνει να τα μεταφέρουν  σε σημεία που υπάρχουν κάδοι.

Η απόφαση αυτή θα γίνονταν πανηγυρικά δεκτή αν όμως... αν υπήρχαν οριοθετημενα αρκετά σημεία με κάδους σε αρκετές γειτονιές και όχι 8 με 10 σημεία σε όλη την Αράχωβα. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ο πολίτης να τα μεταφέρει σε μεγάλες αποστάσεις για να βρει τους πολυπόθητους κάδους και ειδικά τον χειμώνα.

Βέβαια επειδή η καινούργια δημοτική αρχή δεν είναι του δόγματος << πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι > >  περιμένουμε στο επόμενο διάστημα να δούμε ποιες είναι οι συμπληρωματικες κινήσεις σε αυτό το θέμα.

Μία καλή πάντως κίνηση, είναι να τοποθετηθούν και οι ειδικες κατασκευές με τους κάδους ανακύκλωσης που φαίνονται και στις φωτογραφίες, ώστε να αποσυμφωρηθει το πρόβλημα τόσο αισθητικά, όσο και ποσοτικά με την τοποθέτηση των νέων αυτών κάδων.

Έπεται συνέχεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin