2 Σεπτεμβρίου 2019

Μητέρα τριών από τη Βοιωτία χάρισε ζωή με τον θάνατό της



Η ιστορία μιας μητέρας από τη Βοιωτία συγκλονίζει. Το βράδυ της Παρασκευής μια 48χρονη μητέρα τριών παιδιών που καταγόταν από τη Βοιωτία έχασε τη ζωή της στη ΜΕΘ, λόγω σοβαρής εγκεφαλικής αιμορραγίας. Η τραγωδία όμως αυτή οδήγησε στο να σωθούν τέσσερα άτομα στο Γ.Ν Λαμίας, καθώς ο σύζυγος της άτυχης 48χρονης, παρά των ανείπωτο πόνο που βίωνε εξαιτίας της ξαφνικής αυτής τραγωδίας, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της συζύγου του ώστε να σωθούν τα άτομα που τα είχαν ανάγκη.

Μετά τις ενέργειες της Ομάδας Συντονισμού της ΜΕΘ Λαμίας, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, βρέθηκαν οι συμβατοί δότες στους οποίους θα μεταμοσχευθούν τα πολύτιμα όργανα.

Ήδη από το πρωί του Σαββάτου οι πνεύμονες έφυγαν για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου προκειμένου να φτάσουν Αυστρία και ακολούθησαν τα υπόλοιπα όργανα και συγκεκριμένα οι νεφροί για το Λαϊκό και το ήπαρ για ασθενή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Η ΜΕΘ Λαμίας, σε πλήρη συνεργασία με τις υπόλοιπες κλινικές του ΓΝ Λαμίας, κατατάσσεται ως 1η ΜΕΘ περιφερειακά σε μεταμοσχεύσεις και μάλιστα σε μια περίοδο που τα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι αρκετά πίσω σε δωρεές οργάνων.

Από ράδιο Θήβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin