9 Σεπτεμβρίου 2019

Οι συνθέσεις των οργάνων του Δήμου Λεβαδέων

                                
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Λιβαδειά, 9-9-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου   2019 πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λεβαδέων για τη διετία 2019 -2021.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Μητάς, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Κωνσταντίνος Γαλανός και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Αθανασία Χέβα.
Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Χρυσαβαλάντου – Βασιλική Καράβα, Κωνσταντίνος Μερτζάνης, Κωνσταντίνος Καπλάνης, Λουκάς Παπαιωάννου, Νικόλαος Μπράλιος και Δημήτριος Καραμάνης, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Εμμανουήλ Τσεσμετζής, Βρασίδας Γιαννακόπουλος, Δημήτριος Τόλιας, Νικόλαος Τζουβάρας, Λαμπρινή Γερονικολού και Βασίλειος Τουμαράς.
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Βρασίδας Γιαννακόπουλος, Εμμανουήλ Τσεσμετζής, Δημήτριος Τόλιας, Νικόλαος Τζουβάρας, Πέτρος Αρκουμάνης και Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Χρυσοβαλάντου – Βασιλική Καράβα, Κωνσταντίνος Μερτζάνης, Κωνσταντίνος Γαλανός, Αθανάσιος Φορτώσης, Δημήτριος Τσιφής και Χαράλαμπος Κατής.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εύχεται σε όλες και σε όλους καλή θητεία στα νέα τους καθήκοντα για μια αποτελεσματική διοίκηση του Δήμου Λεβαδέων με επίκεντρο τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin