12 Οκτωβρίου 2020

Περισσότερες τραγικές λεπτομέρειες για την ποδηλατάδα ζωής!



Αγγελος Κριτσιώτης: Μήνυμα αγώνα για τη ζωή με… ορθοπεταλιές



Για τη στήριξη, οικονομική και ψυχολογική, εργαζομένου στη Χαλυβουργία, που δίνει μάχη ενάντια στην επάρατο νόσο

 

Μήνυμα αγώνα για τη ζωή έστειλε με… ορθοπεταλιές ο αθλητής ποδηλασίας του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» Αγγελος Κριτσιώτης, ο οποίος ποδηλάτησε από τον Βόλο μέχρι την Αράχωβα για να στηρίξει οικονομικά και ψυχολογικά εργαζόμενο στη Χαλυβουργία Βόλου, που δίνει μάχη ενάντια στην επάρατο νόσο.

Την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στον Αγγελο Κριτσιώτη και να του ζητήσει να συνδράμει στην προσπάθεια στήριξης του εργαζομένου ανέλαβε ο Σύλλογος Εργαζομένων του εργοστασίου Χαλυβουργία Βόλου.

Συνάδελφοί του, που ζουν από κοντά τον αγώνα του για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, έχουν γίνει πραγματική οικογένεια για τον 47χρονο, που επί 20 χρόνια εργάζεται στο εργοστάσιο.

Η περιπέτεια της υγείας του άρχισε προ διετίας, όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επέστρεψε στην εργασία του για έναν χρόνο, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Τους τελευταίους οκτώ μήνες ανεβαίνει τον δικό του «Γολγοθά» προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρόβλημά του και ταυτόχρονα να αντεπεξέλθει στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν όχι μόνο για ιατρικούς λόγους αλλά και για την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών και το μοναδικό έσοδο της οικογένειας είναι ο μισθός του από την εργασία του, από την οποία όμως λείπει με αναρρωτική άδεια επί οκτώ μήνες.

Ποδηλατούσε ολονυχτίς

Ο Σύλλογος κατά καιρούς τον έχει στηρίξει οικονομικά για να μπορέσει να καλύψει τα αυξημένα ιατρικά έξοδα. Ολοι μαζί οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον συνάδελφό τους με καμπάνια και να συγκεντρωθεί ικανό ποσό για να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες που υπάρχουν.

Ο Σύλλογος απευθύνθηκε στον αθλητή ποδηλασίας Αγγελος Κριτσιώτη, ο οποίος έκανε αμέσως αποδεκτό το αίτημα και ποδηλάτησε από τον Βόλο μέχρι την Αράχωβα στέλνοντας μήνυμα αγώνα για τη ζωή.

Ο Βολιώτης αθλητής ξεκίνησε με το ποδήλατό του τη διαδρομή προχθες στις 7 περίπου το απόγευμα από την πλατεία του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας και στις 6:30 προχθες το πρωί έφθασε στον προορισμό του στην Αράχωβα. Ολονυκτίς ποδηλατούσε στην εθνική συνοδεία αυτοκινήτων εργαζομένων της Χαλυβουργίας μέχρι να φθάσει στο σημείο τερματισμού.

Δύσκολη προσπάθεια, αλλά για ιερό σκοπό

«Η διαδρομή ήταν αρκετά δύσκολη. Υπήρχε αρκετό κρύο και ελλιπής φωτισμός. Κατάφερα όμως να τερματίσω. Νιώθω συγκινημένος και ταυτόχρονα χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω όχι μόνο σε επίπεδο συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη του Γιώργου. Αγωνιζόμαστε. Δεν τον ξεχνάμε. Και με τέτοιες πρωτοβουλίες του δίνουμε θάρρος να παλέψει με την ασθένεια», ανέφερε λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του ο Αγγελος Κριτσιώτης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ηδη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναλήφθηκε συνάδελφοί του αλλά συνεργάτες του εργοστασίου όπως και η ίδια η διεύθυνση της Χαλυβουργίας έχουν εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό για τη στήριξη του εργαζομένου. Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα και ο τραπεζικός του λογαριασμός προκειμένου όποιος το επιθυμεί να συμβάλλει οικονομικά στον αγώνα του για τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin