30 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Η  ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. διαθέτει άνευ ανταλλάγματος προς εκμετάλλευση το χώρο καντίνας, που βρίσκεται στο κέντρο του εργοστασίου, στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας και εξυπηρετεί εργαζόμενους της εταιρείας και συνεργαζόμενων εργοληπτικών επιχειρήσεων καθώς και επισκέπτες του χώρου.
Ο προς εκμετάλλευση χώρος έχει εμβαδόν περίπου 200 τ.μ., διαθέτει δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και πόσιμου νερού και περιλαμβάνει την κυρίως αίθουσα πελατών, το παρασκευαστήριο, χώρους υγιεινής, αποθήκη, γραφείο και υπάρχοντα εξοπλισμό (ως Συγγραφή Υποχρεώσεων).
Ο ανάδοχος της καντίνας θα υπογράψει σύμβαση παραχώρησης με την Εταιρεία για μια τριετία και θα δεσμεύεται μεταξύ άλλων:
-να λειτουργεί την καντίνα τουλάχιστον τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή από 07:00 έως 20:00 και το Σάββατο από 07:00 έως 14:00
-να διατηρήσει σταθερές, για μια τριετία, τις τιμές που θα γνωστοποιήσει στην Εταιρεία με την προσφορά του
-να πληροί όλες τις διοικητικές και υγειονομικές προδιαγραφές και να έχει τις απαιτούμενες από το νόμο άδειες
-να μη διαθέτει αλκοολούχα ποτά
-να μην υπεκμισθώνει ή παραχωρεί (ακόμη και δωρεάν) σε οποιονδήποτε τρίτο την επιχείρηση
-να μην μετατρέπει το χώρο σε καφενείο ή εστιατόριο (να μην διαθέτει καθίσματα).

Είναι επιθυμητό, ο ανάδοχος να διαθέτει τουλάχιστον 3ετή εμπειρία σε λειτουργία καντίνας ή να συνεργαστεί με εταιρεία, η οποία λειτουργεί καντίνες, σαν μέλος της αλυσίδας της και να διαθέτει πιστοποίηση κατά HACCP.

Οι ενδιαφερόμενοι για την καντίνα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγορών του εργοστασίου Αγ. Νικολάου της Εταιρείας για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να παραλάβουν τα σχετικά με τον διαγωνισμό έγγραφα.
Στοιχεία επικοινωνίας: κα Λίλιου Γιούλη – τηλ. 22670 49813 ή κα Λόη Φένια – τηλ. 22670 49804.   

Οι προσφορές, που θα αναφέρουν αναλυτικά τις τιμές για κάθε προϊόν, που θα  διαθέτουν, θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: offers@alhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin