23 Οκτωβρίου 2020

Προτάσεις για υπαίθριες δραστηριότητες 24-25 και 28 Οκτωβρίου




Το  Σαββατοκύριακο και για την 28η , διοργανώνουμε για τους επισκέπτες του Παρνασσού 5 μοναδικές φθινοπωρινές υπαίθριες δραστηριότητες για να ανταποκριθούμε σε όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!



Σάββατο:

1) Πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού: Μια ευχάριστη δραστηριότητα, κατάλληλη για μεγάλους και μικρούς, διάρκειας περίπου 4 ώρες και με βαθμό δυσκολίας 1/5.

2) Πεζοπορία στην Αγ, Ιερουσαλήμ Αμφίκλειας:Μοναδική διαδρομή με φυσιολατρικό αλλά και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, διάρκειας περίπου 5 ώρες και με βαθμό δυσκολίας 2/5, κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών.



Κυριακή:

3) Πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού: Μια ευχάριστη δραστηριότητα, κατάλληλη για μεγάλους και μικρούς, διάρκειας περίπου 4 ώρες και με βαθμό δυσκολίας 1/5.

4) Εκδρομή - Πεζοπορία στους καταρράκτες της Τρύπης: Μια από τι ομορφότερες ορειβατικές διαδρομές της Ελλάδας για τους τολμηρούς και λάτρεις της φύσης. Βαθμός δυσκολίας 4/5 κατάλληλο για παιδιά άνω των 15 ετών και επισκέπτες που διαθέτουν όχημα που μπορεί να μπει σε χωματόδρομο. Διάρκεια 9 ώρες.

Τετάρτη 28:

5) Πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού: Μια ευχάριστη δραστηριότητα, κατάλληλη για μεγάλους και μικρούς, διάρκειας περίπου 4 ώρες και με βαθμό δυσκολίας 1/5.





Κρατήσεις Γιώργος Κοροδήμος 6981 11 4041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin