14 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκη Λαφυστίου-Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα 0-2 (pics & video )







Με τα γκολ των «χρυσών αλλαγών» Χρήστου και Κοντογόνη.

Η ομάδα της «“Ενωση” Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα» ήταν η νικήτρια στον αγώνα που έγινε σήμερα (Σάββατο, 12/9), στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στον Αγ. Σπυρίδωνα, για την πρεμιέρα (1η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Β. και στη σεζόν 2020-2021.

Χάρη στα γκολ των Χρήστου και Κοντογόνη οι οποίοι αποτέλεσαν τις «χρυσές αλλαγές» του Νίκου Καραγιαννίδη, η ομάδα της Ενωσης επικράτησε με 2-0 της νεοφώτιστης στην κατηγορία, ομάδα του «Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου» και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα στο οποίο στόχος της είναι η κατάκτησή του(!)

Η ομάδα του Γιάννη Χρήστου που απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς σε ηλικία παίχτες, προσπάθησε, έβαλε… «δύσκολα» σε μεγάλο βαθμό στην πιο έμπειρη ομάδα της Ενωσης, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από αυτό το ματς, παρά πολλές εμπειρίες.



Η εικόνα του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και πίεσαν για το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο α’ μέρος δημιούργησαν έξι (6) καλές στιγμές στα καρέ των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος ξεκίνησαν με δοκάρι, στο 49’, στην προσπάθεια του Καλλιώρα, εξ’ επαφής με το τέρμα, μετά από ωραία, παράλληλη σέντρα του Χασάι από αριστερά.

Στο 60’ ο Καραγιαννίδης πέρασε τον Χρήστου αντί του Καλλιώρα και αυτός τρία λεπτά αργότερα τον δικαίωσε.

Ο Βελέτζας, από τον άξονα έκανε τις ντρίμπλες και την πάσα αριστερά, μέσα στην περιοχή, ο Χρήστου ελίχθηκε ωραία και με το δεξί έπιασε το σουτ που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κωτσαδάμ ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και 0-1 (φωτο πάνω).

Τρια λεπτά αργότερα ο Καραγιαννίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κοντογόνη στη θέση του Μπακούρου.

Στο 79’ και μετά από νέα αντεπίθεση, ο Χασάι και πάλι από αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Κωτσαδάμ οριζοντιώθηκε και προσπάθησε να διώξει, η μπάλα πήγε στον Κοντογόνη ο οποίος είχε ακολουθήσει την φάση και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια και 0-2 (φωτο κάτω).



Οι “πρωταγωνιστές”

Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου (Γιάννης Χρήστου): Κωτσαδάμ – Κοσκινάς (71’ Δούκας), Δημολιούλιας, Μερεντίτης, Στάμος (87’ Μυλωνάς), Καπαρός, Κράλλης (71’ Κολιγιάννης), Σβέρκος, Τσεμπερλίδης, Ζήκος (71’ Φυτίλης), Λίλιος (83’ Κουπέ).

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα (Νίκος Καραγιαννίδης): Δημητράς - Κελεμενι, Παπαλίτσας, Γκουλής, Βελέτζας (90’+2’ Βούσουρας), Γούλας, Καλλιώρας (60’ Χρήστου), Βασιλείου (90’+3’ Καφές), Μπακούρος (66’ Κοντογόνης), Λεοντίου, Χασάι (89’ Τσώνης).

Τον αγώμα διηύθυνε ο Κώστας Βασιληάς με βοηθούς τον Βασίλη Κώνστα και τον Χρήστο Βασιλείου.




































https://starsports.gr/podosfairo-articles/eps-articles/5787-niki-lafystiou-enosi-aspra-spitia-antikyra-0-2-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin