23 Σεπτεμβρίου 2020

Αντίκυρα : Με αγώνες πρωταθλήματος βόλεϊ, ξεκινά το νέο κλειστό


Στις 17 Οκτωβρίου το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα



Στη σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, αποφασίστηκε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2020-21 στις 10 Οκτωβρίου.


Προς τούτο, συγκροτήθηκαν οι όμιλοι του Λιγκ Καπ ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Φίλιππος Βέροιας
Β΄ OMIΛΟΣ: Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου, Μίλων, Παμβοχαϊκός
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΟΦΗ


Ο Γ΄ όμιλος θα διεξαχθεί στα Αντίκυρα Βοιωτίας, εφόσον το τοπικό γυμναστήριο πληροί τις προϋποθέσεις αγώνων της διοργάνωσης. Θα προκριθούν στο φάιναλ-4 οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και η 2η ομάδα του Β΄ ομίλου. Αν αγωνιστούν 9 ομάδες στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, στο φάιναλ-4 θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη ομάδα των τριών ομίλων.

Εφόσον υπάρξει ζήτημα μη διεξαγωγής αγώνων στην α΄ φάση, στο φάιναλ-4 θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της σεζόν 2019-20 που είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Φοίνικας, με έδρα την Αθήνα.

Ακόμη, συμφωνήθηκε να μην γίνει διακοπή του πρωταθλήματος την περίοδο που θα αγωνίζονται οι Εθνικές ομάδες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εάν σε κάθε ομάδα υπάρχουν μέχρι δύο διεθνείς αθλητές και συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις διακοπής και αναβολής του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που βρεθούν αθλητές θετικοί στον COVID-19.

Κάθε ομάδα μπορεί να ζητήσει αναβολή για λόγους COVID-19 μόνο δύο φορές στο πρωτάθλημα. Επίσης, έγινε ενημέρωση από τις ομάδες που ακόμη έχουν εκκρεμότητες με την Επιτροπή Αδειοδότησης. Συζητήθηκε το θέμα του κανονισμού σχέσεων ΤΑΑ και αθλητών, με σκοπό την επικείμενη υπογραφή του αφού διευκρινισθούν θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

Έγινε ενημέρωση για τη νέα σύμβαση της ΕΡΤ ΑΕ καθώς και για τις μεταδόσεις των Live Streaming αγώνων. Αποφασίστηκε η κλήρωση να γίνει διαδικτυακά στις επόμενες ημέρες. Η ώρα και η ημέρα θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή 25/9. Έγινε ενημέρωση για χορηγικά θέματα και συζήτηση για τη διαιτησία, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2020-21. Άμεσα, θα γίνει συνάντηση με εκπροσώπους της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin