14 Σεπτεμβρίου 2020

Με την συμμετοχή της Λένας Σύρου συνεδρίασε η Θεματική Επιτροπή "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" της ΠΕΔ Στερεάς ΕλλάδαςΛαμία: Πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
Πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2020 στα γραφεία της ΠΕΔ /ΣΕ, στη Λαμία, η 1η Συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, υπό την Προεδρία της κας Αθανασίας Στιβακτή, Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας και αποτελούμενη από τους: 1. κα Ελένη Σύρου - Δημ. Σύμ/λο Δίστομου - Αράχωβας – Αντίκυρας, Αντιπρόεδρο 2. κ. Νικόλαο Μαυρίκο – Δήμαρχο Σκύρου 3. κ. Ιωάννη Ρούλια – Δημ. Συμ/λο Δήμου Λαμιέων, 4. κ. Κων/νο Σούλια - Δημ. Συμ/λο Δήμου Λοκρών, 5. κα Χρύσα Σουλιώτη – Δημ. Συμ/λο Δήμου Αγράφων, 6. Αναστασία Φουρνάρη - Δημ. Συμ/λο Δήμου Ισταίας-Αιδηψού 7. κ. Νικόλαο Κατσικούλη – Δημ. Συμ/λο Δήμου Δελφών και 8. κα Μαρία Νίκα - Δημ. Συμ/ο Δήμου Τανάγρας.

Τα Μέλη της Επιτροπής μέσα από τις τοποθετήσεις τους και την ιδιαίτερα εποικοδομητική μεταξύ τους διαλογική συζήτηση, έθεσαν το πλαίσιο λειτουργίας και όρισαν το Πρόγραμμα Δράσης της Επιτροπής . Με δεδομένο ότι η ανάδειξη και η Τουριστική αξιοποίηση της Στερεάς Ελλάδας είναι αναγκαία και επιβεβλημένη για την επιδιωκόμενη ανάκαμψη και ανάπτυξη των Δήμων, μεταξύ άλλων αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης , στον τομέα αυτό , ανά ΟΤΑ, έτσι ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι θέσεις και οι προτάσεις τους , που θα κατατεθούν στο ΔΣ της ΠΕΔ / ΣΕ και στην ΚΕΔΕ.

https://www.kaliterilamia.gr/2020/09/1_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin