5 Φεβρουαρίου 2020

Στην Αράχωβα με το Opel Combo Life«Θέλω να παραλάβω τουρίστες από το κέντρο της Αθήνας και εν συνεχεία να τους μεταφέρω με άνεση και ασφάλεια στην Αράχωβα». «Επιθυμώ να εκδράμω με την οικογένειά μου το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό και το ταξίδι θέλω είναι μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία για όλους μας. Ποιο αυτοκίνητο θα καλύψει τις ανάγκες μας»;

Συνηθισμένες ερωτήσεις επαγγελματιών και ιδιωτών προς τη συντακτική ομάδα του περιοδικού, στις οποίες για να δώσουμε ξεκάθαρες απαντήσεις, δοκιμάζουμε για μια εβδομάδα σε δύσκολες και εξαντλητικές διαδρομές, γράφοντας πάνω από 1.500 χιλιόμετρα κάθε φορά, όλα τα επαγγελματικά οχήματα.

Όπως κάναμε και αυτή τη φορά με το Opel Combo Life, οδηγώντας το σε διαφορετικές διαδρομές καταγράφουμε τις δικές μας μετρήσεις και την προσωπική μας εμπειρία. Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας για να λάβετε όλες τις απαντήσεις που θέλετε.
Στο δρόμο για την Αράχωβα

Χρησιμοποιώντας την κάμερα οπισθοπορείας 180ο, η οποία προβάλλει την περιοχή περιμετρικά του αυτοκινήτου στην οθόνη αφής 8 ιντσών, ξεπαρκάρουμε το αυτοκίνητο από στενά σημεία με ευκολία και χωρίς τον κίνδυνο «επαφής». Από τον περιστροφικό διακόπτη στην κεντρική κονσόλα γίνεται η επιλογή για την οδήγηση (D), την όπισθεν (R) και τη νεκρά (Ν). Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και χειροκίνητη λειτουργία πατώντας το κουμπί Μ. Ακριβώς δίπλα υπάρχει ένας ακόμη περιστροφικός διακόπτης για την επιλογή των διαφόρων προγραμμάτων οδήγησης ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του νέου Opel Combo Life στο τεύχος Φεβρουαρίου (382) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin