19 Φεβρουαρίου 2020

Τέλος εποχής και για το ταχυδρομείο Αράχωβας





Άλλος ένας  κοινωφελής οργανισμός , άλλη μια δημόσια υπηρεσία, φεύγει από την Αράχωβα.
Μετά τον  ΟΤΕ, το ειρηνοδικείο , το αστυνομικό τμήμα, τις τράπεζες και ίσως και άλλες δομές που τώρα δεν θυμάμαι, ήρθε δυστυχώς  η ώρα για την αποχώρηση και των ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με συγκεκριμένες πληροφορίες, τα ταχυδρομεία Αράχωβας και Παραλίας Διστόμου , παύουν να λειτουργούν και στον Δήμο ΔΑΑ μένει μόνο αυτό του Διστόμου.

Δυστυχώς κάποιοι δεν σκέφτονται και δεν υπολογίζουν τίποτε , παίρνουν μόνο τυφλές αποφάσεις, χωρίς να δέχονται τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, ούτε καν το συμφέρον της εταιρείας τους.

Βάζουν ως μοναδικό τους στόχο , την συνέχιση λειτουργίας ενός υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στην έδρα κάθε Δήμου. Βεβαίως να υπάρχει στην έδρα του κάθε Δήμου αλλά και οι χιλιάδες κόσμου στην Αράχωβα πως θα εξυπηρετούνται ;
Πως θα γίνονται οι διανομές , οι μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας των αποστολών δεμάτων από τουριστικά μαγαζιά, οι παραλαβές  αντικειμένων που σημειωτέον δεν έρχονται όλα με άλλες μεταφορικές ;

Πως θα γίνονται όλες οι εως τώρα λειτουργίες και πως θα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες από έμπιστους ανθρώπους ;

Άραγε το νέο στυλ που μπορεί να εφαρμοστεί , με την εύρεση πράκτορα , θα είναι λειτουργικό ή τα γράμματα από το "ΛΥΚΟΤΡΟΥΠΟ" θα τα βρίσκουμε στον "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ "  και τα δέματα θα παραδίνονται στους κατόχους τους,  όταν ο πράκτορας θα τελειώνει την  βασική του ασχολία ή θα τελειώνει κάνα μπουκάλι τσίπουρο και δεν θα θυμάται να ....ασχοληθεί και με την δουλειά του πράκτορα...
Κύριοι , εδώ δεν μιλάμε για ένα χωριό των τριακοσίων ή και οκτακοσίων κατοίκων  , που  οι φάκελοι  έρχονται μόνο όταν υπάρχουν λογαριασμοί ΔΕΚΟ .

Η αλληλογραφία ακόμα και σήμερα στην εποχή του διαδικτύου , είναι καθημερινή στην επιχειρηματική Αράχωβα και οι ταχυδρομικές επιστολές, οι αποστολές από δημόσιες υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς είναι συχνή, η διανομή είναι φύση αδύνατον να γίνεται σωστά με τις καινούργιες μεθόδους και μοναδικός  χαμένος θα βγει ο κάτοικος της Αράχωβας .


Η δημοτική αρχή που έχει λάβει γνώση του θέματος, αναμένεται να παρέμβει και αυτή δυναμικά αλλά δυστυχώς δεν αρκεί για να αλλαχθεί η εν λόγω απόφαση.

 Ίσως μια κοινή συστράτευση όλων των δυνάμεων της Αράχωβας , φέρει αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin