25 Φεβρουαρίου 2020

Επανατοποθετήθηκε μηχάνημα αναλήψεων της ALPHA BANK στην Αράχωβα







Επανατοποθετήθηκε μηχάνημα αναλήψεων της ALPHA BANK στην Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στο ισόγειο του Δημοτικού καταστήματος, εκεί που στεγάζεται και το ιατρείο Αράχωβας.


Η τοποθέτηση του , έγινε ύστερα από ενέργειες του Δημάρχου κου ΣΤΑΘΑ και σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. Αξίζει να σημειωθεί , ότι το ενοίκιο από την τράπεζα θα καταβάλετε κανονικά προς την Δημοτική ενότητα Αράχωβας και αυτό το ποσό θα χρησιμοποιείται για διάφορες  εκδηλώσεις.
Ευχαριστώ για τις φωτό τον J.S.

2 σχόλια:

  1. Μπορεί να αργήσαμε αλλά με τη βοήθεια το Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής τα καταφέραμε. Η ALPHA BANK ως όμιλος αλλά και οι λειτουργοί του Καταστήματος που επί χρόνια εργάσθηκαν στο Κατάστημα της Αράχωβας , δεν έπαψαν ποτέ να τιμούν το πελατολόγιο που επί σειρά ετών τους στήριξε και συνεχίζει να τους στηρίζει. Ευχαριστώ.... Κουτσονικολας Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οιτραπεζες ανακεφαλαιοποηθηκαν για μα μην κλεισουν και τελικα κλεινουν!Οσο για την Αlpha Bank της αξιζουν συγχαρητηρια!Καταφερε και εκλεισε ενα πολυ σημαντικο καταστημα σε μια τουριστικη περιοχη!Οσο ητσν υπο την καθοδηγια του αειμνηστου Ι ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και των συνετγατων του ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ το συνθημα ηταν ΜΑΖΙ,η ΑΛΦΑ εξαγορασε 2 ιστορικες τραπεζες την ΙΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και μεγαλουργησε.Δυστυχως ετσι οπως βαδιζει η ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ θα γινει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ και το προσωπικο δενθα ευθυνεται για αυτη την καταληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin