14 Φεβρουαρίου 2020

Νέα " Ρίχτερ"... υπόσχεται το τοπικό Αράχωβας



Στο αμφιθέατρο του λαογραφικού μουσείου της Αράχωβας έλαβε χώρα ίσως η πιο '' γόνιμη αναστάτωση'' αυτοδιοικητικής 
έννοιας και ουσίας των τελευταίων ετών.
Ο όρος ''αναστάτωση'' έχει ρητορική έννοια αλλά ο όρος ''γόνιμη'' έχει την έννοια ότι όλοι μας γίναμε πιό σοφοί με  αυτά που ακούσαμε και πληροφορηθήκαμε σχετικά με τη περιβόητη υπόθεση που φέρει το όνομα Αράχωβα Center.
Η παρουσία όλων των δημάρχων των προηγούμενων δημοτικών κυβερνήσεων και οι εξηγήσεις τους σχετικά με το αναφερόμενο θέμα, μάς έδωσε να καταλάβουμε και να συμπληρώσουμε σχεδόν όλα τα κενά που είχαμε οι περισσότεροι από εμάς επί αυτού καθαυτού του θέματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προθέσεις των τοποθετήσεων του κάθε ομιλητή δεν πέρασαν απαρατήρητες από κανέναν απ' όσους παραβρισκόμασταν στη συνεδρίαση.
Επίσης, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σπουδαία τη στιγμή που,  μετά την ομιλία και τις εξηγήσεις του πρώην δημάρχου μας κυρίου Ιωάννη Πατσαντάρα αλλά και τις προτάσεις που έκανε για τη λύση του αναφερόμενου θέματος, σύσσωμο το αμφιθέατρο και με απόλυτα αυθόρμητη διάθεση χειροκρότησε την παρουσία του και τις τοποθετήσεις του!!!
Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και η αγάπη για τον Τόπο μας και να παρθεί η πιο συμφέρουσα απόφαση για τη λύση του μέγιστου αυτού θέματος/προβλήματος.
Τώρα, όλοι εμείς του Τοπικού Συμβουλίου Αράχωβας αρχής γενομένης της προέδρου μας κυρίας Έφης Ιγγλέζου αισθανόμαστε υπερήφανοι που,  με τις τοποθετήσεις μας επί του θέματος αλλά και την εμμονή μας να αγαπάμε τη πόλη μας δημιουργήσαμε την χθεσινοβραδινή αναφερόμενη ''γόνιμη αναστάτωση'' που προανέφερα, σε κόντρα όσων θα ήθελαν να μας βλέπουν ως μικρόσωμους και θεσμικά ανάπηρους.
Υποσχόμεθα στους συντοπίτες μας ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την προάσπιση των συμφερόντων τους/μας με σθένος, πείσμα και σύννομες ενέργειες.
Υποσχόμεθα επίσης ότι, αν χρειαστεί - για το καλό της πόλης μας θα επανέλθουμε με καινούρια Ρίχτερ...
Ευχαριστούμε πολύ.

Γιώργος Χατζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin