5 Φεβρουαρίου 2020

Free Ride Contest GR Mt Parnassos




Το Freeride World Tour ανακοινώνει τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες των προκριματικών αγώνων 2020!

Τo Freride World Qualifier tour 2020 αποτελείται από 80 events με πάνω από 2000 riders που αγωνίζονται για ένα μοναδικό βραβείο – το εισιτήριο στο FWT 2021.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη του παγκόσμιου πρωταθλήματος, αναδεικνύοντάς την, ως ένα χειμερινό προορισμό που προσελκύει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου χιονοδρομικού κοινού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση του πρωταθλήματος.

To Freeride Contest Gr, θα αποτελέσει το FWQ 2* event στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον ευρύτερο ορεινό όγκο του Παρνασσού, με ημερομηνίες 13-15 Μαρτίου 2020. Οι αγωνιστικές κατηγορίες είναι 4, σκι ανδρών, σκι γυναικών, snowboard ανδρών,snowboard γυναικών.

Η βασική ομάδα που κέρδισε την εμπιστοσύνη και θα αναλάβει τη διεξαγωγή του αγώνα θα ηγηθεί από τους Γιάννη Κοτιλέα, Race Director και τον Παπαδακάκη Κωστή, Head of Security.

Η εμπειρία ενός FWT event, μιας μεγάλης γιορτής του βουνού, όπου εντυπωσιακοί σκιέρ θα δίνουν το καλύτερό τους εαυτό παλεύοντας με τη βαρύτητα και το χρόνο, και εκατοντάδες επισκέπτες θα μπορούν να τους παρακολουθούν πανοραμικά απολαμβάνοντας παράλληλα δρώμενα και εκδηλώσεις έρχεται πιο κοντά μας από ποτέ.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παράλληλα δρώμενα όπως επιμορφωτικά σεμινάρια snow safety, ski clinics, παιδικά happening, after party και κληρώσεις δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες πλήρους προγράμματος μείνετε συντονισμένοι εδώ: https://www.freerideworldtour.com/event/2020-freeride–contest–greece-2.

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @freeridecontest.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: @freeridecontest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin