22 Φεβρουαρίου 2020

Ποια είναι τα 2 άτομα που εμποδίζουν την λειτουργία του Mega Channel στην Αράχωβα?

Εδώ και λίγες ημέρες, το Mega channel, επαναλειτουργεί πανελλαδικά.
Με νέο πλέον ιδιοκτησιακό καθεστώς, από τις πρώτες ιδιωτικές συχνότητες που ξεκίνησαν στην Ελλάδα πριν κάποιες δεκαετίες, είναι ξανά στον αέρα.
Ένα κανάλι που πέραν το τι παρουσιάζει, είναι στις καρδιές του κάθε μεσηλικου και πιο γηραιού Έλληνα, μιας και του θυμίζει κάποιες άλλες εποχές, που με χαρά αφηγείται στους νεότερους, την αλλαγή του τηλεοπτικού σκηνικού στην Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως στην Αράχωβα, παρά τις συνεχόμενες οχλησεις ΠΡΟΣ αρμοδίους, η συχνότητα αυτή αν και στην αρχή εξέπεμψε κανονικά στα δοκιμαστικά, στην πλήρη λειτουργία δεν δείχνει το πρόγραμμα.

Μάλλον ο τεχνικός του Δήμου, είναι φανατικός παναθηναϊκός και δεν θέλει να επαναλειτουργεί ένα κανάλι του Ολυμπιακού μέσα στην Αράχωβα. Βλέπετε ο ιδιοκτήτης του Mega Channel πλέον τυγχάνει να είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος
Μαρινάκης.
Εκτός και αν εκτελεί εντολές κάποιου άλλου αιρετου Παναθηναικου, που έχει εκλεγεί στην δημοτική ενότητα Αράχωβας και που αρνείται να υποκύψει στα νέα δεδομένα της εποχής, βάση στα οποία ο Ολυμπιακός έχει πλέον κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας ενώ ο παναθηναϊκός ψάχνει ακόμα για ηγετικό σχήμα....

Εις αναμονή των εξελίξεων....

*** Εννοείται ότι οι τελευταίες παράγραφοι της ανάρτησης, είναι προς διακοδομηση της ολιγωριας ορισμένων και δεν βασίζεται σε οπαδικα δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin